Vidul lunii. Ce înseamnă când luna dispare

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Editorial
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Iată ce înseamnă când luna intră in vid.

Ciclul lunar are multe faze, dar una dintre cele mai puțin înțelese și discutate este "vidul" Lunii. Cu toate că poate fi o etapă subestimată, aceasta joacă un rol crucial în astrologie și poate avea efecte profunde asupra planificării și deciziilor noastre.

Vidul de cursă al Lunii, sau "Luna în vid", se referă la perioada de timp în care Luna nu formează niciun aspect major cu o altă planetă înainte de a se muta în următorul semn zodiacal. Acesta este un interval "suspendat" în care energia lunară este considerată a fi mai slabă sau lipsită de direcție.

În astrologie, Luna simbolizează emoțiile, intuiția și aspectele feminine ale naturii noastre. Ea influențează modul în care ne simțim și cum răspundem emoțional la situații. Atunci când Luna se află în vid de cursă, se consideră că nu are o direcție clară, deoarece nu este influențată de nicio altă planetă. Aceasta poate duce la sentimente de incertitudine sau dezorientare.

Mulți astrologi recomandă precauție atunci când este vorba de luarea unor decizii importante sau începerea unor proiecte noi în timpul vidului lunar. Se crede că acțiunile întreprinse în această perioadă nu vor aduce rezultatele dorite sau că pot fi supuse unor schimbări neașteptate. Totuși, aceasta nu înseamnă că totul este "nul" sau că eforturile noastre sunt în zadar. Mai degrabă, este un timp pentru reflecție, recalibrare, planificare și reevaluare.

Vidul de cursă al Lunii se întâmplă destul de frecvent, de obicei de câteva ori pe săptămână, înainte ca Luna să treacă de la un semn zodiacal la altul. Durata poate varia, de la câteva minute până la câteva ore, în funcție de aspectele formate cu celelalte planete.

În timp ce mulți astrologi sugerează să evităm deciziile majore sau inițierea unor acțiuni noi în timpul vidului de cursă, acesta poate fi, de asemenea, un moment excelent pentru introspecție, relaxare. Poate fi folosit ca un moment de respiro, o ocazie de a ne retrage și de a reflecta înainte de a ne angaja într-o nouă direcție.

De asemenea, este important să ne amintim că, în timp ce astrologia oferă o perspectivă și o orientare valoroasă, avem întotdeauna liberul arbitru. Astfel, în loc să vedem vidul ca o restricție, putem să îl privim ca o oportunitate de a ne reevalua intențiile și de a ne alinia cu energia cosmică.

Luna în vid, deși adesea trecut cu vederea, are un loc semnificativ în astrologie. Efectele sale pot fi subtile, dar recunoașterea și înțelegerea acestei faze ne poate ajuta să navigăm cu mai multă conștiință și intenție în viața noastră cotidiană. Prin respectarea ritmurilor lunare și ajustarea acțiunilor noastre în consecință, ne putem armoniza cu fluxul natural al universului.

Vezi și Ikigai. Cum să duci o viață BUNĂ după modelul JAPONEZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel