Visele vor fi prioritare pentru o zodie în FEBRUARIE. Trebuie să se îndrepte către ceea ce își dorește!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Dacă pentru acest nativ a contat foarte mult zona profesională, acum se îndreaptă către aspirațiile sale. Ce îi rezervă luna februarie?

Februarie este o lună specială, iar din perspectiva teoriei astrologice, ne vom confrunta cu un stellium în Vărsător. Acest aspect va avea o influență pentru toată lumea și nu vom fi privați de inovație și schimbare. Gregory Scott, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru luna februarie. Iată ce ne spune AICI!

Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

”La începutul lunii vei fi capabil să rezolvi multe, dar în același timp vei medita la cum ai fi putut să faci lucrurile diferit. Cum îți poți implementa noile idei la locul de muncă, ar fi o întrebare bună pentru tine. Poate că îți vei da seama că ai nevoie de un nou mediu profesional, căci actualul a fost potrivit pentru tine în trecut, dar acum nu mai e. După asta, pe la mijlocul lunii o să gândești cum visele și speranțele tale pot fi realizate. O să mai păstrezi și puțin din ideea de a munci, dar mai mult va fi vorba despre viitor și despre ce-ți aduce noul an.”, transmite Gregory Scott nativilor Berbec. ”Ce vrei să experimentezi și să aduci în viața ta? În continuare, la mijlocul lunii, vei lua în considerare ceea ce vrei să inovezi și să transmiți în așa fel încât să te conectezi cu aspirațiile tale. Ai nevoie de o relație nouă? De un loc de muncă care pare sigur? Sau îți trebuie un nou mediu de studiu? Este vorba despre tine, iar la mijlocul lui februarie această energie este foarte puternică.”, mai continuă astrologul.

”La un moment vei simți ușurare și faptul că ești susținut. O să ai un spațiu confortabil în care să-ți poți explora viitorul. Va fi mai puțină productivitate în mod practic și mai multă legată de crearea drumului către dorințele tale. Trebuie să le clarifici și îmbrățișezi. La fel de probabil este să cauți inovație la nivel spiritual și intelectual. La sfârșitul lunii, fii atent la semnele pe care le primești în ceea ce privește sistemul tău, corpul tău. Fii atent la alimentație. Poate trebuie să faci mai mult sport. Ai un program care te stresează foarte mult? Gândește-te la schimbarea rutinei zilnice sau la a obține expertiză în alt domeniu.”, precizează Scott.

Vezi și Tranzitul DUR care agită apele pentru PATRU nativi ai zodiacului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel