Voie bună pentru Gemeni, Balanță, Săgetător. Incertitudine pentru Capricorn, Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscopul verii. În următoarele trei luni, avem multe evenimente care promit o vară ca-n povești. Iată mesajele astrelor!

Acum că a venit vara, Soarele strălucește mai tare. Dar și ploile sunt mai aspre, chiar dacă sunt scurte. Deja începem să ne împrietenim cu Jupiter din Gemeni. Știm că a intrat în acest semn la sfârșitul primăverii. Ne bucurăm de ceea ce ne aduce. Am dat startul petrecerii cu o Lună Nouă în Gemeni, pe 6 iunie. Iată ce le mai așteaptă pe zodii!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vara din 2024 te va bucura enorm! Nu ai mai avut de mult una precum va fi aceasta. Pe 6 iunie, am avut o Lună Nouă în semnul tău. Adică ți-a dat startul petrecerii!  Jupiter, planeta oportunităților, te vizitează și te va sprijini să treci peste orice obstacol și să progresezi acolo unde este cazul. Trebuie doar să îi faci pe plac acestuia. Cum o poți face? Arată-i optimism și recunoștință pentru tot ceea ce ai.

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu siguranță, ai fost foarte nerăbdător să înceapă vara. Planurile cu apropiații și vacanțele sunt în gândurile tale de ceva vreme! Astrele te susțin dacă vei dori să călătorești. Poți ajunge în locuri unde nu te-ai fi așteptat. Dacă ai o perioadă cu examene și teste, astrele vin în sprijinul tău. Dar îi ajută și pe cei care vor să se mute într-o altă țară sau să se întoarcă. 

Previziuni astrale vacanța de vară 2024. Aventuri de neratat pentru unele zodii

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ești singur, vara lui 2024 va fi una dintre cele mai bune din viața ta! De ce? Vei fi surprins în cele mai plăcute moduri! Dacă până acum ai fost lipsit de speranță, ei bine, în următoarele luni vei avea multe șanse să ți-o recapeți! O să îți fie greu să te hotărăști! Cei care au probleme în cuplu vor primi de la astre aspecte favorabile pentru a le rezolva. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din păcate, vara lui 2024 se anunță a fi aglomerată și stresantă pentru tine. Chiar dacă pleci în concediu, nu vei lăsa munca acasă. Pe lângă proiectele profesionale, apar multe treburi gospodărești pe care va trebui să le rezolvi. Cu părere de rău, dar nu prea ai sprijin de data aceasta. Și cum stresul nu îți va da pace, organismul s-ar putea să nu mai reziste. 

Pești/Ascendent în Pești

Toți sunt cu gândul la vacanță, numai tu nu îți poți lăsa problemele deoparte. Și cum Saturn își va începe retrogradarea în semnul tău pe 29 iunie, nu putem spune că urmează o vară lipsită de griji. Pregătește-te pentru a lua decizii marcante și pentru a face schimbări radicale. Toate acestea îți aduc stres, frustrări și crize de timp. Dar avem o veste bună pentru cei care doresc să se mute, primesc numeroase șanse.

Marte în Taur, din 9 iunie. Soldatul confortabil care luptă pentru siguranța financiară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel