Vremuri zbuciumate, profeții pentru anul 2022. Despre războaie, dar și despre cum vor arăta orașele

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Profeţiile din trecut continuă să fascineze. Iată ce se spunea despre cum vor arăta marile oraşe ale lumii în 2022, dar și ce anume s-a prezis legat de războaie.

Trăm vremuri zbuciumate, care se pare că au fost anunțate oarecum acum mult timp de către unii profeți. Am cercetat și am găsit o parte din acestea.

Într-un articol din New York Herald, autorul englez W.L. George (1882-1926) a făcut niște previziuni uluitoare, iar multe dintre ele s-au adeverit. Profețiile lui George din anul 1922, citate de eu.beaconjournal.com, despre războaiele din 2022:

„Bănuiesc că acele războaie care vor veni vor deveni oribile dincolo de concepția mea, cu noi gaze otrăvitoare, flăcări care nu se vor putea stinge și nori de fum rezistenţi la lumină. În acele războaie, ideea avionului care aruncă bombe va părea depășită, cum este astăzi securea.”

Alte profeţii despre această perioadă au vorbit şi despre posibilitatea ca populaţia să treacă prin foamete sau ca o figură politică importantă să dispară.

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nôtre-Dame sau Nostredame, a fost un faimos astrolog, medic, cabalist și farmacist francez, devenit cunoscut pentru predicțiile precise pe care le-a scris în cartea sa „Les Prophéties” , o colecție de catrene publicată în 1555. El și profețiile sale – venerate de unii, ridiculizate de alții – sunt și astăzi bine cunoscute, la secole după ce a trăit, și continuă să fie subiect de dezbatere.

Iată ce spunea Nostradamus:

Inflația și foametea

„Atât de mare va fi prețul grâului/ Omul va fi agitat / Semenii se mănâncă în disperarea lor”.

Deoarece inflația din Statele Unite este la cel mai ridicat nivel din ultimele patru decenii, el ne avertizează că acest lucru va crea tulburări mari și, eventual, va face oamenii să se întoarcă unii împotriva celorlalţi pentru profit. Și chiar dacă sugerează canibalism, este într-un sens metaforic, sperăm...

O figură politică dispare de pe harta lumii

„Moartea subită a primului personaj, el va fi schimbat și ei vor pune altul în împărăția lui”. 

Pentru unii, acest lucru implică faptul că un membru proeminent al sistemului politic internațional a plecat de fapt. Unii presupun că se referă la liderul nord-coreean Kim Jong-Un, în timp ce alții consideră că se referă la regina britanică Elisabeta a II-a sau la președintele american Joe Biden.

Căderea Uniunii Europene

„Templele sacre ale vremii romane vor respinge temeliile întemeierii lor”

Cei care și-au petrecut viața înțelegând profețiile lui Nostradamus sunt siguri că acesta s-a referit la Uniunea Europeană și a prezis căderea acesteia, care poate să fi început cu Brexit și s-ar putea încheia anul acesta, odată cu dezintegrarea grupului politic.

Ferdinand Shuler, un profesor din New York, și-a imaginat Manhattan-ul ca pe o metropolă utopică a zgârie-norilor, unde trotuarele se mişcă și sunt canale în loc de străzi.

Iată câteva dintre lucrurile fantastice pe care le-a prezis pentru New York până în 2022:

• Clădirile ar avea o înălțime între 60 și 80 de etaje, vor fi făcute din sticlă, oțel și beton. Acestea vor avea pereți dubli de sticlă.

• Poduri enorme vor conecta clădirile gigantice la diferite niveluri și va ajuta la susținerea lor, transformând întregul oraș într-o singură structură mare.

• Oamenii care lucrează și locuiesc în clădiri se vor bucura de lumină difuzată științific, contribuind la bunăstarea lor.

• Trotuarele rulante operate cu energie electromagnetică vor conecta clădirile.

• Canalele vor înlocui străzile, oferind un loc pentru scăldat, canotaj și pentru bărci cu motor.

• Trenurile vor călători pe plăci de sticlă și vor atinge viteze de 200 mph.

• Ecranele anti-gravitație vor împiedica avioanele să cadă din cer.

• Dirijabilele de lux vor avea lifturi, podele rulante, piscine și „practic orice confort”.

• Alimentele vor fi selectate pe „o bază științifică în ceea ce privește proprietățile curative pe care le au”, astfel încât bolile să fie reduse la minimum și să se ia mai puține medicamente.

• Restaurantele vor oferi mese cu autoservire, cu mese care se ridică din bucătării la un etaj mai jos.

Prezicerea măsurilor „eco"

Cu un secol în urmă, oamenii de știință au prezis că oamenii vor învăța să valorifice energia soarelui pentru un Pământ mai curat.

Omul de știință Charles P. Steinmetz, din New York, a fost un susținător al energiei electrice. Acesta și-a imaginat un viitor mai curat după ce societatea a adoptat „casa fără coș de fum” până în 2022.

„Este rezonabil să ne așteptăm ca toate lucrările casnice și industriale ale orașului, toată locomoția și transportul, să fie făcute la un moment dat prin electricitate și că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, incendiile și arderea vor fi cu totul interzise prin lege în interiorul orașului și vor fi considerate periculoase și insalubre”, a menționat el.

El a mai prezis că oamenii vor valorifica energia soarelui.

„În prezent, mi-aș putea imagina o structură grozavă sub o sticlă cu putere de mărire care ar putea concentra razele soarelui”, a spus el. „Dar cum ar putea fi stocată puterea pe care ar genera-o și pe care o conțin, nu sunt gata să spun.”

sursa: eu.beaconjournal.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel