Zilele următoare sunt pline de încercări pentru Capricorn, Vărsător și Pești. Faceți-vă ordine în viață!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Pe 26 mai, Jupiter a intrat în Gemeni, unde va sta până pe 10 iunie 2025. Vom avea energie, forță și încredere să facem multe schimbări. Jupiter vine și cu abundență, oportunități, șanse și încredere. Cu toate acestea, vulnerabilitatea sa este excesul de zel. Arhetipul Gemenilor vorbește despre schimbare, multiplicare și despre lucrurile care țin de fluctuații. Vom încerca să schimbăm și să inovăm, dar vom fi și superficiali.

Pe 31 mai, Mercur se întâlnește cu Uranus. Avem de-a face cu o explozie a minții prin idei geniale și cuvinte. Chiar și la nivel mondial, putem auzi tot felul de scandaluri.

Pe 3 iunie, Mercur intră în semnul său preferat, cel al Gemenilor. Unde se va întâlni și cu Jupiter. Cu Mercur în Gemeni vom fi mai superficiali, dar și mai dornici de cunoaștere.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter a intrat în casa a șasea, unde va intra și Mercur în curând. Acum vine momentul în care va trebui să muncești mult. Sănătatea devine prioritară, indiferent de ce orice altceva se întâmplă în viața ta. Când ne referim la sănătate, vorbim și despre stilul de viață, dar și despre problemele cronice și acute. Trebuie să ai în vedere că timpul trece, iar calitatea anilor este foarte importantă. Cu Jupiter în casa a șasea, calitatea depinde de tine. Poți începe să fii mai atent la cât mănânci, la câte nopți pierzi și la câtă mișcare faci. Va trebui să găsești un echilibru. Mai trebuie să ai grijă și la gestionarea stresului. Luna iunie e destul de zăpăcită, cu multe proiecte, ajustări și momente în care te enervezi repede.

Lecții importante pentru TREI zodii. Problemele financiare nu-i dau pace unui nativ!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter este în casa a cincea, alături de Soare, Venus și în curând, Mercur. Dacă îți mai dorești un copil, urmează un an nemaipomenit. Cu Jupiter în careu cu Saturn, nu te aștepta să se întâmple lucrurile așa cum credeai.  Pentru un copil, ai putea avea nevoie de tratamente sau de unele discuții cu doctorii, dar nu renunța. Totodată, anul următor vorbește despre nevoia de a crea, de a genera, de a da naștere unui proiect.  Cu Mercur în casa a cincea, ai nevoie să te distrezi, să petreci și să mergi la evenimente. Poți avea o vară de neuitat dacă te vei bucura de lucrurile mici și simple, conform Danielei Simulescu. Începe o perioadă foarte bună pentru încheierea socotelilor cu copilăria, indiferent de ce înseamnă asta pentru tine. Cu tot acest marcaj în casa a cincea, ai nevoie de iubire și senzualitate.

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul tău, se află în casa a patra. Dacă îți dorești să te muți sau să îți îmbunătățești locuința, timp de un an ai parte de sprijin.  Familia trece prin momente destul de importante, iar discuțiile se vor intensifica și vor deveni mult mai dese. Nu doar cu membrii familiei tale, ci și cu cei ai partenerului. În zilele ce urmează, ești pe drumuri și ai foarte multe chestiuni administrative de rezolvat. Trebuie să îți faci viața mai ușoară și mai confortabilă. Saturn, care se află în semnul tău, se apropie de retrogradare. Dacă simți că lucrurile nu se desfășoară cu ritmul din capul tău, e mai bine. Pe moment te vei comporta ca un copil, dar Saturn așează cum vrea el și când vrea el. Astrologul te sfătuiește să ai grijă de sănătate.

Vin vremuri decisive pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel