Vin vremuri decisive pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. În zilele următoare, Mercur se va întâlni cu Uranus. Ceea ce înseamnă că ne vom confrunta cu momente bizare. 

Pe 31 mai, astrele ne pregătesc o surpriză! O conjuncție între Mercur și Uranus în semnul Taurului! Acest aspect cumva ne pregătește pentru perioada următoare care va fi destul de dinamică. 

Mercur reprezintă mintea, vocea și deciziile de moment. Uranus se ocupă de excentricități, imprevizibil și viitor. Semnul Taurului are legătură cu stabilitatea, confortul și pragmatismul.

Una spui, alta se înțelege! Acest aspect poate fi responsabil pentru idei geniale, ieșite din comun, neconvenționale, rebele. Dar și pentru un spirit revoluționar, chiar și pentru aceia mai conservatori.

Cu alte cuvinte, conjuncția Mercur-Uranus poate fi “vinovată“ pentru “dezamorsarea“ unor negocieri strânse, vești extraordinare legate de evoluția noastră, dar și de clipe ciudate în viețile celor cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. 

De data aceasta vor fi împinși de la spate și nu vor mai avea altă soluție decât a renunța la zona de confort. Inițial, vor trebui să gândească diferit și să accepte și alte variante. Și pe repede înainte! Dar la scurt timp, vor descoperi că tot răul spre bine!

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Taur/Ascendent în Taur

Ai tras paiul scurt! Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în semnul tău. Efectele ei vor crește nivelul de instabilitate, vor da peste cap rutina și te vor obliga să iei decizii Instante. Bineînțeles că vei avea impresia că se termină lumea, dar adevărul este că dacă nu le-ai lua în acest mod, este posibil să și uiți de ele. Mintea îți va fi copleșită, frica se va instala, frustrările îți vor da târcoale. Dar, în scurt timp, vei conștientiza partea favorabilă. Acceptă că nu poți controla viața în totalitate!

Leu/Ascendent în Leu

Unde dai și unde crapă! Ce spui și ce se înțelege! Ce rogi Universul și ce îți trimite! Conjuncția Mercur-Uranus aduce surprize în carieră! Atât îți putem spune: Nu îți face planuri deloc pentru că nu vor ieși! Vei rămâne dezamăgit dacă vei avea așteptări. Și ca să fii sigur de succes, acceptă orice schimbare chiar dacă pe moment ți se pare că ai ceva de pierdut. 

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în casa a șaptea. Comunicarea cu partenerul va fi total aiurea. Va fi greu să vă țineți de promisiuni. Și în plus, din discuțiile cu el, vor reieși aspecte neștiute. Fraza “Nu am vrut să spun asta, cuvintele respective au fost la nervi” va fi repetată. Dar, câteodată, oamenii spun adevărul în momente de stres. Și totuși, nu este cea mai bună perioadă pentru a lua decizii pe plan relațional nici dacă ești singur. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vei atinge un punct critic în discuțiile cu familia. Conjuncția Mercur-Uranus are loc în casa a patra. Tu și cei dragi spuneți lucruri incredibile, iscați mici scandaluri și cu greu veți ajunge la un numitor comun. De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu situații ciudate legate de gospodărie. Astrele vă încurajează să nu uitați că aveți puterea detașării. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel