Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop lunar. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce mesajele din partea astrelor pentru luna iunie!

Pe 6 iunie, ne așteaptă un eveniment deosebit. Vom avea o Lună Nouă în semnul intelectual al Gemenilor. Pe lângă cei doi aștri principali, Soarele și Luna, se va mai afla și un trio redutabil Mercur-Venus-Jupiter. Adică vor avea cinci planete în Gemeni! Această configurație se numește stellium și aduce o concentrare de forțe și energii. Primim ajutor de la ceilalți, accesăm sfaturi prețioase, dar dobândim și curajul de a începe ceva. E o perioadă bună pentru intenții, dar și pentru a ne schimba atitudinea față de lucrurile care ne înconjoară. Astrele ne invită să facem un prim pas către schimbare, să învățăm lucruri noi și să ne adaptăm. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe data de 29 iunie, Lilith va intra în semnul tău, unde va rămâne o perioadă îndelungată. Acest tranzit te poate provoca chiar dinainte să intre la tine în semn. Cât a fost în casa a douăsprezecea, din octombrie anul trecut, posibil te-ai confruntat cu situații legate de sănătate, de mediul profesional ori situații legate de propria rutină. Încă de pe acum, fii foarte atent la cine crezi tu că ești. În aceeași zi, Saturn își începe retrogradarea în casa a șasea, tocmai ca să îți mai aducă aminte de toate testele prin care ai trecut. Sănătatea devine prioritară pentru tine. 

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 9 iunie, Marte, guvernatorul tău, intră în casa a șaptea. Relațiile tale vor fi animate pe tot parcursul lunii. Toată atenția ta va fi concentrate în acest plan. Marte aduce deranj, scandal și aduce foarte multă ceartă. Îi place să provoace, să irite. Așadar, în iunie, s-ar putea ca relația cu partenerul să nu fie una liniștită, echilibrată, ci să fie pusă pe jar. Și casa a opta este plină. Ai ocazia să reaprinzi pasiunea. Toată această zonă de intimitate va fi importantă pentru tine. Spre final de iunie, îți vei reveni și pe plan profesional. 

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea casa a șaptea plină de planete, unde va avea loc și-o Lună Nouă pe 6 iunie. Din punct de vedere relațional, ți se ivesc foarte multe oportunități. Dacă ești singur, vor veni momente oportune să treci la treabă. Luna iunie te îndeamnă să nu stai pe acasă, ci să ieși, să interacționezi cu tot felul de oameni. Totuși, nu te grăbi să intri într-o relație. Lasă lucrurile să se întâmple de la sine pe plan amoros. Dar nu uita să te bucuri de acel joc al cuceririi. Dacă ești deja într-o relație, atmosfera s-ar putea să fie și ea testată, deoarece Jupiter își dorește schimbare. 

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, își începe retrogradarea pe 29 iunie, în casa a treia. Ce îți aduce? Multe dintre promisiunile făcute, multe dintre proiectele pe care le aveai în vedere, ori multe dintre planurile de scurtă durată se vor relua. Totul se va încetini. Cu toate acestea, alte tranzite vin și ele să te irite. Casa a șasea va fi plină. Iar asta înseamnă că vei munci foarte mult. Totuși, unele proiecte vor fi pe placul tău. Așadar, reușești să îmbini utilul cu plăcutul. Doar că te vei simți obosit. 

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În luna iunie, va trebui să vezi jumătatea plină a paharului tot timpul. Vor fi multe planete în casa a cincea, unde li se alătură și-o Lună Nouă pe 6 iunie. Venus și Jupiter te îndeamnă să fii optimist. Indiferent  de etapa vieții în care te afli, este necesar să te joci, să te distrezi și să mergi la evenimente. Dar va fi o lună bună și pentru a întâlni oameni.  Cei care au copii trebuie să se distreze alături de ei, să se joace mai mult. Treci peste anumite lucruri care nu îți convin.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn își începe retrogradarea în semnul tău pe data de 29 iunie, unde va rămâne până pe 15 noiembrie. Vei resimți efectele acestui tranzit pe toată durata lui iunie. Saturn se află în semnul tău din luna martie a anului trecut. Mai te acompaniază până în 2026. Atunci când se apropie de retrogradare, își arată și mușchii. Recomandarea este să ai mare grijă de sănătate. Vei avea ocazia să îți dai seama că anumite lucruri nu îți mai fac bine ori că locul de muncă nu îți mai priește. Trebuie să ai grijă și de propriul stil de viață, nu doar să mergi la doctor.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel