Zodia care în anul 2024 se eliberează de relațiile toxice

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Se pare că un nativ al zodiacului nu va mai dori să îi mulțumească pe toți ceilalți și va face alegeri bune pentru sine. Iată care este părerea unui astrolog internațional!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Balanță, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Balanță/Ascendent în Balanță

Anul 2024 continuă temele abordate în 2023 și va fi un an foarte important în planul amoros. Multe transformări se pot întâmpla, poate fi vorba de relații noi sau angajament, chiar și oportunitatea de a deveni părinte.

Un ciclu început în octombrie 2023 se va termina în acest an, la sfârșitul lui martie. Trebuie să te gândești la starea ta mentală în acele momente.

Anul acesta este momentul pentru transformarea personală. Te eliberezi de anumite lucruri și renunți la ideea de a-i mulțumi pe ceilalți.

Când vine vorba de a avea un copil, este posibil să ai mari ezitări și să-ți fie frică. Poate nu ai avut cea mai bună relație cu părinții tăi și te gândești că ai putea face la fel.

Februarie va fi despre plăcere, romantism și stare de bine. Totodată, toată luna este prielnică pentru a începe un capitol nou, să concepi ceva. Pot apărea începuturi noi în iubire, parteneriate creative și, dacă ești într-o relație, tu cu partenerul ați putea începe o afacere. Ai putea să ai întrebări legate de ce înseamnă plăcerea și distracția pentru tine.

De la finalul lunii martie și până la începutul lui aprilie, o să faci spațiu pentru a începe noi relații.

Toată luna aprilie o să fii concentrat pe sectorul relațiilor. Ai putea să ieși la întâlniri cu o persoană nouă, dacă ești singur. Pentru cine este într-o relație, s-ar putea să fie momentul când duci relația la alt nivel. Mai mult decât atât, un fost partener s-ar putea reîntoarce și să aprindeți din nou flacăra iubirii. Vechi conflicte pot reapărea în discuție, aspecte pe care credeai că le-ai rezolvat. Cu toate acestea, este posibil să ajungi la o înțelegere.

Dacă nu ești fericit în relația pe care o ai și simți nevoia de libertate, ai putea să faci niște pași în această direcție. Trebuie să fie o alegere conștientă și să fii sigur că nu vei regreta.

În plan financiar, luna mai îți este extrem de favorabilă. Ai șansa să obții niște finanțe în plus din locuri de unde nu te așteptai.

În august, vei vedea rezultatele pentru ceea ce ai conceput în februarie.

Luna septembrie îți aduce mai multă afecțiune și bunătate din partea partenerului.

Octombrie îți aduce iarăși un moment favorabil pentru a renunța la o relație care te ține pe loc.

Citește și Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Care tranzit le schimbă radical direcția?.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel