Zodia care în anul 2024 va fi critică cu partenerul

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe lângă procesul de reinventare prin care va trece în noul an, un nativ al zodiacului își poate manifesta și latura critică în relația cu partenerul său. Iată ce ne dezvăluie un astrolog internațional!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Taur, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Taur/Ascendent în Taur

Anul 2024 este foarte important pentru creșterea ta personală.

Cel mai important eveniment astrologic pentru tine, care îți va afecta și viața amoroasă, va fi conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie.

Primele luni ale anului te vor face să cauți reinventarea. La început, schimbările pe care le vei face nu vor fi mari sau rapide, dar sunt semnificative. Dacă simți că unele relații sunt pe cale să se termine, așa va fi. 

În schimb, în cazul în care ești puternic mental deja, transformarea pe care urmează să o faci îți va fi benefică în plan relațional.

În ianuarie-februarie, s-ar putea ca tu sau partenerul să aveți mai mult de călătorit, momente în care o să întâlniți oameni prin intermediul educației.

De la mijlocul lui februarie și până aproape de sfârșitul lui martie, ai șansa să concepi ceva. Poate fi legat atât de zona profesională, cât și de cea personală. Dacă îți dorești un copil, este un moment oportun. Totodată, poți începe un parteneriat cu un coleg.

Conjuncția Jupiter-Uranus îți va aduce transformări legate de vitalitatea ta, de sănătate și de corpul fizic. Să devii părinte este o posibilitate, dar poate fi și vorba de o mutare sau de-a schimba direcția profesională.

Astrologul este de părere că orice ai deja în minte, oricare sunt visurile tale, pe asta te vei concentra în 2024.

În august, te-ai putea confrunta cu situația în care ești prea critic cu partenerul tău. Conflicte din diferite cauze pot apărea în relația ta. Poți experimenta și un fel de reinventare creativă.

În noiembrie, este un moment bun să te apropii de partener, să treceți la următorul pas.

Citește și Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia a cărei gânduri despre sine îi afectează relația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel