Zodia care în anul 2024 va învăța să se adapteze schimbărilor

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul 2024 aduce multe circumstanțe favorabile de îmbunătățire a vieții pentru un nativ al zodiacului. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, ne spune informații despre drumul ajustării pe care trebuie să-l parcurgă nativii Taur. Iată cum va arăta noul an pentru tine!

Ce oportunități îi așteaptă pe nativii Taur/Ascendent în Taur în anul 2024?

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în casa a 10-a. În perioada septembrie-noiembrie, se va întoarce pentru o perioadă în casa a 9-a. Acest tranzit este bun pentru ați aduna puterea din toate lucrurile prin care ai trecut, chiar și cele rele.

O să găsești metode prin care îți poți împărtăși înțelepciunea cu ceilalți. O să devii o forță de nerecunoscut.

Pe 25 martie, o Eclipsă de Lună va avea loc în casa a 6-a. Pe 8 aprilie, va fi o Eclipsă de Soare. Astrologul spune „Energia eclipselor va dura pentru 6 luni. Îți vor activa sănătatea fizică, mentală și emoțională. Ai putea avea parte de noi experiențe de a învăța și noi oportunități să te vindeci. În plan profesional, ar putea exista câteva schimbări. Vei putea face ajustări și în gestionarea timpului tău. Ca să poți să-i ajuți pe ceilalți, trebuie să faci ceea ce îți place. Când faci ceea ce iubești, strălucești. De asemenea, vei simți nevoia să petreci timp singur și în liniște.”

Pe 25 mai, Jupiter intră în casa a 2-a unde va sta până în iunie 2025. Îți poate extinde finanțele. Banii pot veni, dar pot și dispărea la fel de repede. Explorează-ți talentele și darurile pe care le ai. Jupiter te împinge să înveți și să împărtășești. Vei putea crea mai multă abundență în viața ta.

Toate etapele lui Mercur retrograd vor fi în semne de foc. Acestea vor avea loc în casele a 4-a, a 8-a și a 12-a. O să gândești mult mai profund anul acesta. Ai putea reflecta la subiecte precum casa și familia ta. Te poți gândi la cum să-ți unești finanțele cu cineva, la încredere și la metode de cum te poți reinventa. 

Pe 18 septembrie, vom avea altă Eclipsă de Lună în casa a 11-a și pe 2 octombrie, una de Soare în casa a 6-a. „Din nou, primești noi începuturi pentru sănătatea și vitalitatea ta. Poate vei învăța o nouă modalitate sau devii un vindecător. Pot aduce schimbări la oamenii cu care te asociezi. Mediul care te înconjoară și oamenii din el sunt foarte importante. Ai putea învăța niște lecții foarte puternice în această zonă.”, transmite Bracha Goldsmith. 

Pe 6 decembrie, Marte va retrograda în casa a 4-a până pe 22 februarie. Este timpul ajustărilor în ceea ce privește mediul de acasă. Nu fi surprins dacă ar putea apărea renovări. 

Citește și Zodia care în anul 2024 va trece prin transformări profunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel