Zodia care nu mai poate fugi de responsabilitate. Grijă și cu banii în cuplu

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la felul în care ne vor influența astrele pe parcursul lunii iulie. Principala grijă va fi legată de bani, mai ales având în vedere tranzitul lui Marte în semnul Taurului. O zodie va avea ceva griji legate de banii din cadrul cuplului, dar și niște responsabilități de care nu va mai putea fugi. 

Zodia care trebuie să aibă grijă cu banii în cuplu și care nu mai poate fugi de anumite responsabilități este BALANȚA!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Din punctul de vedere al relațiilor, e posibil să răsuflați ușurați, să fiți eliberați de presiunea și tensiunea pe care v-a adus-o Marte, care acum iese din casa a 7-a și rămâne doar Jupiter acolo. Deci, în sfârșit vine ceva liniște. Marte se duce în casa a 8-a și vorbește despre tot ce ține de chimie personală, sexualitate, senzualitate, pasiune. Pentru cei care sunt singuri și au sentimentul că au ratat șansa de a intra într-o relație, că nu au avut curajul să facă primul pas, Jupiter vă readuce parteneri sau evenimente, ocazii să intrați din nou în legătură cu aceștia.

Din punct de vedere financiar, s-ar putea să apară situații în care înțelegeți că banii la comun nu sunt gestionați așa cum trebuie. Asta s-ar putea să genereze anumite discuții sau acuzații de tipul „pentru mine nu se găsesc bani”. Aveți grijă să nu dați bani cu împrumut, dar nici să nu luați de la alții. Aveți grijă la credite, rate, datorii. Aveți grijă la orice parteneriate, la investițiile financiare.

Odată cu intrarea lui Venus intră în Rac în a doua parte lunii, veți avea mai mult noroc, mai ales, în zona profesională, găsiți resursele necesare, atât din punct de vedere emoțional, cât și practic. Pe de altă parte va trebui să vă asumați responsabilitatea undeva, nu veți putea să mai fugiți de un proiect, de o anumită situație.

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, veți comunica încredere, curaj, îndrăzneală. Nu veți mai fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre. 

Depindeți de partener cu banii, cel puțin până pe 20 august. Dar după 20 august depindeți doar de cum gândiți voi, de ce anume ați învățat până acum. Contracte, străinătate, oameni importanți. Ce anume puteți face cu mintea voastră. Banii voștri munciți se duc, dar nu vă alegeți cu ei. Trebuie să vă găsiți alte resurse. Poate puteți să faceți tot felul de afaceri, de schimburi. Învățați să vă descurcați.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel