Zodia care poate triumfa pe plan financiar în 2023. „Ai, dar și dai!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Una din zodii poate avea adevărate beneficii din partea astrelor pe plan financiar. Dar, trebuie să aibă și grijă.

Anul 2023 este important pentru următoarea zodie pe mai multe planuri, dar în special pe cel financiar, unde poate vedea roadele muncii sale.

Discutăm despre Berbec sau cei cu Ascendent în Berbec!

Îți amintim că Jupiter se află în tranzit în semnul tău până la data de 16 mai. Asta înseamnă că încă mai ai timp să construiești ce ai început în intervalul mai-octombrie 2022. De pe 16 mai, însă, Jupiter intră în Taur, deci își începe tranzitul în Casa a 2-a la tine, casa banilor și a resurselor. Acolo va sta până la finalul anului, așa că ai timp suficient să te bucuri de ceea ce aduce acest tranzit astrologic.

În esență, poți începe să vezi roadele proiectelor tale. Este posibil ca nativii Berbec să primească o mărire de salariu, niște bonusuri sau pot găsi un alt loc de muncă, mult mai bine plătit. Însă, ar fi bine să fii pregătit și de unele cheltuieli suplimentare în 2023. Chiar dacă ai, trebuie să și dai în aceste luni.

În ceea ce privește traiectoria ta financiară, ai parte de resurse, care vin spre tine. Iar ție nu îți rămâne decât să te bucuri, fiindcă ai ocazia să îți vezi concret rezultatele a ceea ce ai muncit. Este adevărat că nu discutăm despre o traiectorie liniară, ci despre un drum cu multe suișuri și coborâșuri, exact ca în viață.

Dar, trebuie să ții minte un singur lucru. Nu ești banii pe care îi faci! Dă-ți mai multă valoare și nu ezita să înveți lucruri noi, în mod constant. Mai ai suficiente luni la dispoziție ca să îți păstrezi sau creezi și un fond de rezervă. Pentru că, indiferent dacă îți place sau nu, banii tăi nu doar vin, ci și pleacă. Așa că fii foarte atent la acest sector.

În plus, să nu uităm nici că Venus, planeta iubirii, o să retrogradeze în Casa dragostei între 23 iulie și 4 septembrie. La ce poți să te aștepți? Ei bine, pot să reapară unii parteneri din trecut. Mai mult, poți tinde să intri în relații pasagere. Sau, dacă ești într-o relație, ai ocazia să reaprinzi pasiunea din cuplu.

Venus retrograd o să se întâlnească și cu Lilith și va face și un careu cu Uranus. Așa că astrologul îți recomandă să fii prevăzător și pragmatic atunci când te gândești la schimbările din zona amoroasă. Este cert că te poți aprinde repede, dar la fel o să îți și treacă. Practic, încearcă să nu dai vrabia din mâna pe cioara de pe gard.

Să știi că Venus retrograd nu încurajează semnarea actelor de căsătorie, ci mai degrabă a celor de divorț. Se impune grijă constantă pe plan personal.

În final, odată cu 7 martie, Saturn se află la tine în Casa a 12-a, a sănătății, a pierderilor, a fricilor și a subconștientului. Pentru mulți dintre acești nativi, acest lucru poate să însemne inclusiv încheierea unui capitol profesional, ruperea unor relații de prietenie foarte vechi, la care nici nu te aștepți sau anumite cheltuieli necesare pentru ajutorarea celor dragi. 

Fii cu băgare de seamă și în domeniul sănătății, în special dacă suferi de afecțiuni cronice. Mai ține minte un lucru: ca să câștigi ceva în acest an, mai întâi trebuie să renunți la ceva sau chiar să pierzi ceva.

Poți fii interesat și de: Binecuvântări pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Probleme pentru Pești, Balanță și Rac

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel