Zodia care se ceartă cu șefii luna aceasta. Tensiune, nervi, negocieri

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Luna iulie este una dintre lunile importante ale lui 2022, mai ales datorită faptului că va da tonul pentru a doua jumătate a anului. Intrarea lui Marte în semnul Taurului face ca frustrările să se adune. O zodie va avea tot felul de certuri cu șefii luna aceasta. 

Este vorba despre nativii cu marcaj de LEU. Aceștia s-ar putea să aibă probleme cu șefii și cu autoritatea pe tot parcursul lunii iulie. 

Soarele este în casa a 12-a, unde vor intra și Venus și Mercur. Așadar, va fi ceva retragere, vor fi sentimente neplăcute. Dar, după 22 iulie, Marte va intra în casa a 10-a, a carierei, a rolului tău în societate, a statutului tău, a legăturii cu autoritatea. Marte se va întâlni cu Uranus, cu Nodul Nord, așa că s-ar putea să te enervezi pe șefi, iar șefii să se enerveze pe tine, deci o să ai cam multă tensiune la serviciu. Tu o să vrei mai multă independență, mai multă libertate, o să negociezi foarte dur.

Marte te ajută să fii curajos, îndrăzneț, stăpân pe tine. Ceri ce vrei, fără frică, Marte îți zice să stai să nu mai aștepți și să nu fugi de asumare. Însă nu sări la scandal doar de dragul de a-ți expune ideile și principiile. Alege-ți luptele cu multă înțelepciune. Nu fi competitiv în orice joc. Alege-ți luptele din care ai ceva de câștigat. Marte vrea să te facă să fii mai conștient de propria putere, nu să aștepți de la ceilalți. 

Trebuie să îți regăsești resursele interioare, să ai grijă de sănătatea ta emoțională, de energia ta. Ai grijă de somn, odihnă, nu lua prea multe proiecte în acelați timp și renunță la oamenii care nu îți fac bine. Refuză-i politicos pe cei cu care chiar nu ai chef să pleci în vacanță, nu te duce oriunde cu oricine. Nu fi doar de fațadă, nu fi acolo prezent doar de dragul de a primi aprecierea celorlalți.

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Luna Plină la voi se petrece în casa a 6-a, trebuie să luați o decizie referitoare la atitudinea voastră față de un domeniu, față de o meserie, un serviciu. S-ar putea să ajungeți într-un punct de epuizare, un punct în care nu mai puteți și trebuie să schimbați ceva. Luna aceasta Plină vorbește mult și despre sănătate și despre faptul că trebuie să vă gândiți și la voi. E posibil să vă pună puțin pe gânduri anumite semnale.

Pe 19 iulie Mercur intră în semnul tău și începi să îți ceri drepturile, știi ce să faci, unde să te duci.

Pe 28 iulie ai o zi extraordinară să o iei de la capăt. Să te ocupi de un lucru nou, să ieși din zona de confort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel