Zodia care simte că îl prinde pe Dumnezeu de picior. Alte TREI zodii nu vor fi la fel de norocoase

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Care sunt mesajele astrelor pentru următoarele PATRU zodii?

Se apropie Paștele! Mai avem încă timp pentru post și rugăciune, dar și pentru îndreptarea greșelilor pe care le-am făcut. Se pare că o zodie va avea noroc și poate simți că l-a prins pe Dumnezeu de-un picior. Celelalte trei zodii despre care vom vorbi nu vor fi la fel de norocoase, dar nu este cazul să dispere.

Rugăciunea și meditația sunt încurajate în această perioadă. Se impune și mai multă grijă de sine, dar și o stabilire mai clară a priorităților. Nu uita că tu ești singurul în măsură să te ajuți.

Îți aducem aminte și că pe 6 aprilie, o să avem o Lună Plină în semnul Balanței. Așa că nativii care au marcaj cardinal în harta natală: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, pot să simtă din plin acest eveniment. O să ia cu greu decizii, dar se aduce în discuție un apogeu. Un moment în care nu se mai poate.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur a intrat în Casa a 10-a! Ce se întâmplă, de fapt? De când ai așteptat niște discuții, analize sau decizii. Așa că, în sfârșit, se întâmplă. Dar asta nu va dura prea mult, fiindcă Mercur va retrograda și o să te amâne iarăși. Însă, în aceste prime zile ale săptămânii, simți că l-ai prins pe Dumnezeu de picior. Chiar dacă o să fii pus la loc în banca ta.

Se recomandă să eviți frustrările, fiindcă nu este vorba despre tine, pur și simplu se întâmplă. Pot apărea discuții cu șefii, prezentări în care vei lua cuvântul. Poți să îți spui părerea și să te implici. Chiar dacă nu vei primi pe moment tot ce îți dorești. Cu Mercur în Casa a 10-a, ai multe de spus, de comunicat. Până la jumătatea lunii mai, ești îndemnat să vorbești mult! Mai ales la nivel profesional. Chiar dacă tinzi să fii cam autoritar.

Iar Luna Plină de pe 6 aprilie este importantă pentru nativii Leu care se află într-o călătorie sau care au ceva de studiat și examene de dat. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină de pe 6 aprilie din Balanță este destul de importantă pentru tine, ținând cont de faptul că activează o casă cardinală. Să nu uităm nici de Marte în Rac. De ce trebuie să fii atent la această săptămână? Pentru că treci de la o stare la alta și de la un eveniment la altul, dar nu te alegi cu nimic.

Este indicat să te centrezi puțin asupra propriei persoane în zilele care urmează. Și să nu folosești vocea copilului interior, ci vocea persoanei mature sau vocea unui părinte. Se recomandă să privești situația cu alți ochi. Totodată, pentru că Luna Plină va fi în opoziție cu Jupiter din Casa a 7-a, ceilalți vor dori să vină spre tine, dar tu le opui rezistență.

Reține că trebuie să existe tot timpul un echilibru, odată al tău, ca identitate și pe de altă parte, un echilibru în toate celelalte domenii: casă, familie, prieteni, plan profesional. Pe scurt, trebuie să depui efort peste tot. Mercur în Casa a 8-a te face să fii mai introvertit. Analizezi lucrurile mai mult. Iar acest aspect este favorabil. Implică-te peste tot, dar câte puțin.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur a intrat în Casa a 6-a, așa că poți avea multe discuții cu colegii, dar și amânări sau anulări la locul de muncă. Dar să ne amintim că Saturn a intrat în Casa a 4-a. Apar discuții despre moșteniri, despre partaj, despre avere , ce pot fi mai prezente ca niciodată în viața acestor nativi.

Și evenimentele care se întâmplă în familie te pot pune pe jar la modul serios. Mulți dintre nativii Săgetător se pot gândi să investească într-o altă casă, să se mute. Poate să nu îți mai placă locul în care stai, dar nu știi ce să faci. Marte este în Casa a 8-a și te ajută să găsești resurse sau activități care contribuie la monetizare.

Discuțiile din familie nu îți convin, dar nu ai cum să le soluționezi de unul singur. Acționează doar dacă o persoană din cercul de apropiați îți cere ceva concret. Altfel, nu te băga, fiindcă nu este momentul oportun ca să intervii.

Luna Plină de pe 6 aprilie activează axa 5-11, așa că nu te lovește atât de mult, dar te face să îți dai seama că ai nevoie să te bazezi pe niște oameni pentru anumite planuri de viitor. 

Pești/Ascendent în Pești

Tot banii sunt subiectul principal! Mercur este în Casa a 3-a, iar această casă are și o componentă financiară importantă. Mai mult, Luna Plină din Balanță va avea loc la Pești pe axa 2-8, iar Saturn este în Casa I. Pe scurt, ai dori să mai cheltui banii ca pe vremuri, dar nu se mai poate. 

Responsabilitățile au crescut, iar lumea în care trăiești te obligă să mai pui și bani deoparte. Așa că pot să apară destul de multe frustrări pe planul finanțelor. În același timp, reține că nu are rost să stai de dimineață până seara să te plângi că nu mai ai bani ca odinioară, ci doar să apelezi la o reprioritizare. 

Cu Saturn în Casa I, îți poți da seama că nu mai poți ieși în oraș de zece ori pe lună cu niște oameni cu care, de fapt, nici nu te înțelegi prea grozav. Ieși de cinci ori, dar cu persoanele potrivite. Este vorba doar despre setarea unor priorități mai clare. Fii mai calculat!

Citește și: Cuvântul cheie pentru o ZODIE DE APĂ în luna aprilie: nervi! Cine sunt nativii care nu vor ști încotro să o ia?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel