Zodia care trece prin schimbări legate de familie și locuință în FEBRUARIE. Are nevoie de maturizare!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Se pare că un nativ al zodiacului va fi nehotărât cu privire la ceea ce trebuie să facă în relația cu familia și legat de locuința sa. Iată care sunt previziunile pentru luna februarie!

Luna februarie are pregătite multe surprize astrologice pentru noi! Trebuie amintit neapărat stelliumul din semnul Vărsătorului. Adică mai multe planete în acest semn, în același timp. Cum ar fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto! Să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie. Cam White, astrolog internațional, ne aduce previziunile sale pentru luna februarie. Iată ce ne spune AICI!

Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

”Cu Pluto în casa a 4-a, se schimbă dinamica legată de puterea și frica pe care le ai în legătură cu traiul tău. Dar conjuncția dintre Pluto și Marte îți poate aduce o revoltă, s-ar putea să te simți mai rebel. Marte vorbește despre agresivitate, conflicte și probleme. Va fi tot în casa a 4-a, asociată cu locuința și familia. Cu toate acestea, conjuncția te va ajuta la transformare. Prin urmare, când vine vorba de mediul familial și casă, vei căpăta mai multă putere.”, le transmite Cam nativilor Scorpion. ”Vei munci mai mult de acasă și o să te preocupi de sănătate și de problemele legate de părinți. Conjuncția dintre Venus și Pluto poate face ca lucrurile pe care ți le dorești să devină corupte sau să le obții prin această metodă. Este ca atunci când îți place ceva, dar oamenii din jurul tău fac acel lucru să pară negativ pentru tine.”, spune astrologul.

”Dorești să ai intimitate, dar nu o vei avea. Din cauza circumstanțelor pe care nu le poți controla, ai putea simți că ar fi bine să-i abandonezi pe cei din jur, mai ales rudele. Încerci să te bucuri de anumite lucruri, însă nu obții rezultate. Pe măsură ce luna avansează, vei simți o combinație între ambiție, conflict și distracție. Dacă ești într-o relație, s-ar putea să te muți alături de partener. Chiar și locuitul cu un coleg de muncă este o posibilitate. Interesul tău față de creativitate, iubire, hobby-uri ar putea crește. Într-o notă negativă, chiar și vicii nefavorabile te-ar putea atrage, așadar trebuie să fii disciplinat. Este nevoie să-ți impui restricții și să abordezi cu maturitate. În planul comunicării, chiar dacă primești anumite informații, nu le vei găsi sensul. Ai putea face o schimbare și legată de prieteni. S-ar putea să descoperi că nu mai aveți aceleași pasiuni.”, îi avertizează Cam White pe nativi.

Îți recomandăm și Tranzitul DUR care agită apele pentru PATRU nativi ai zodiacului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel