Zodia care va avea FRUSTRĂRI pe plan amoros în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să afli care este zodia ce poate întâmpina probleme în dragoste în 2023? Iată ce semn din zodiac o să se confrunte cu tot felul de provocări.

Cine sunt nativii care vor avea de susținut examene la capitolul relații?

Se anunță un an cu provocări pentru Fecioară. Motivul? În 2023 o să descoperi (și nu în cel mai plăcut mod), că o relație temeinică nu se poate baza doar pe iubire. Și nici pe chimie, pe fluturașii din stomac sau pe ceea ce simți când te afli lângă persoana iubită.

Trebuie să știi că nu o să mai poți idealiza pe nimeni, așa că ai nevoie de angajamente cât se poate de serioase. Acest lucru se datorează și faptului că Saturn, planeta maturizării și a limitelor, o să între în casa relațiilor și a parteneriatelor la 7 martie 2023.

Ca să construiești o relație stabilă, va trebui să faci sacrificii și compromisuri. Și să depui multă muncă, să ai răbdare și să-ți testezi limitele. Te poți simți frustrat în ceea ce privește dragostea. Noul an nu o să mai vină cu o iubire ca în filme sau ca poveștile din cărți. Iar tu nici nu vei mai avea energie ca să alergi după năluci.

Aceleași reguli se vor aplica și pentru nativii Fecioară care sunt singuri, dar și pentru cei care se află deja în relații vechi. În cazul unor nativi care sunt căsătoriți, căsnicia poate să devină sufocantă. Alții, își vor găsi partenerul mai bun pentru nevoile lor, nu pentru dorințele lor.

Astrologul Daniela Simulescu spune că, în cazul în care ai de gând să divorțezi în 2023, să te înhami cu multă răbdare și să fii pregătit pentru orice scenariu. Poți să vezi cu adevărat cine este omul de lângă, pe care l-ai iubit atât de mult. Și realitatea s-ar putea să nu îți placă deloc.

Este o perioadă optimă să stai singur, dacă nu îți dorești o relație, sau să accepți și să-ți asumi un angajament serios, cu un partener pe măsură. Dacă ești într-o relație pur și simplu nu merge, vei vedea ce nu funcționează și poate îți vei dori să rupi acel parteneriat.

Un lucru este cert: în 2023, nu începe povești de iubire de dragul societății sau din cauza presiunii celor din jur. Nu o să-ți facă bine.

Astrosens îți recomandă și: Zodia care va avea un an DE NEUITAT în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel