Zodia care va avea un an DE NEUITAT în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să știi care este zodia a cărei viață se poate schimba în 2023? Descoperă ce semn zodiacal are în față un an de neuitat!

Cine sunt nativii care se pot bucura nespus în 2023?

Se anunță un an foarte bun pentru Taur! Debutul anului nu este ușor, ba din contră, foarte intens, din cauza Conjuncției dintre Venus și Pluto. Aceasta te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale anului. O să te preocupe în permanență următorul pas. Poate că alegi să pleci din țară sau să te întorci, să te muți sau să mergi într-o călătorie care să te dezvolte.

Mai mult, să nu uităm că Marte va sta în semnul tău, în Casa banilor, până la 25 martie. Acest aspect îți lasă suficient timp să dai din coate, astfel încât să găsești resursele necesare. Nu te vei plânge de cheltuieli în primele trei luni ale lui 2023.

Saturn iese și el din Casa carierei, la 7 martie. Asta înseamnă că o să devii mai relaxat. Relația cu șefii sau cu autoritățile se poate îmbunătăți. Nu o să mai fii permanent testat. De altfel, Saturn o să se mute în Casa planurilor, așa că îți poți construi, în ritmul propriu, strategii pentru viitorul apropiat.

În primăvară, o să primești și o doză suplimentară de maturitate. Ești mai atent la oamenii din jurul tău, chiar dacă poți face și o curățenie în ceea ce privește anturajul. Poate că unii prieteni nu vor mai fi la fel de disponibili ca înainte, iar pe alții ii vei îndepărta tu, fiindcă îți dai seama că nu sunt autentici. Poate să-ți meargă totul ca pe roate în 2023, dacă începi să faci curățenie atât în sufletul tău, cât și în viața ta, mai ales în prima parte a anului.

Care este vestea cea mare pentru Taur? Ei bine, merită să-l menționăm pe Marele Benefic. Jupiter intră în semnul tău din 16 mai. Așa că, de la această dată și până la finalul anului, viața ta se poate schimba așa cum nici nu te-ai gândit.

O să ai foarte multe oportunități și marele câștig va fi că o să faci schimbări conștiente. Nu îți este teamă să-ți pierzi confortul. Jupiter este cel care aduce creștere, expansiune și credință, așa că ține doar de tine să alegi domeniul în care vrei să implici toate acestea.

Poate că Jupiter vine și îți dă curajul de a-ți achiziționa casa la care ai visat, să schimbi locul de muncă sau să începi o școală. Asigură-te că ai voie bună și multă veselie. Nu te feri nici de cheltuieli, chiar dacă ești chibzuit. Ai șansa să petreci în 2023 și să ieși la evenimente. Bucură-te mai mult de viață!

Este un an foarte bun pentru Taur și cei cu ascendent în Taur. Totuși, nu neglija sănătatea în 2023. Ocupă-te mai mult de prevenție, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție. 

În final, amintim și că Venus, guvernatorul tău, o să retrogradeze în perioada 23 iulie - 4 septembrie. În consecință, pot fi nativi care își vor schimba locul de muncă. Te poți muta, poți să redecorezi prin casă sau îți dai seama că ai nevoie de mai mult spațiu. În toate aceste decizii, asigură-te că îl incluzi și pe partener.

Vei rămâne încrezător în 2023. Și amintește-ți: curat în casă și în viață!

Poți fi interesat și de: Gata cu alinturile! Zodia care TREBUIE să se maturizeze în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel