Zodia CARE va AVEA PARTE de o INTERVENȚIE DIVINĂ în 2024

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Iată ce zodie va avea parte de ajutor.

Pe măsură ce încheiem 2023 și ne îndreptăm către 2024, Săgetătorii se pregătesc pentru o serie de tranzitii și oportunități, unele provocatoare și altele pline de speranță. Când privesc înapoi la anul 2023, acești nativi își aduc aminte de faptul că anul a început cu un Marte retrograd provocator, în timp ce Jupiter, guvernatorul lor, a stimulat o perioadă plină de veselie și iubire.

Având în vedere că în 2023 Săgetătorii s-au confruntat cu mai multe obstacole, în special în domeniul relațiilor și familiei, precum și provocări legate de carieră și finanțe, acum este timpul să privim înainte și să analizăm ce le pregătește 2024. Iată ce vă prezintă astrele:

Cu Mercur retrograd în propriul semn, anul începe cu starea de confuzie. Săgetătorii ar trebui să evite să facă planuri sau rezoluții în primele zile ale anului.

Cu Jupiter în Casa a șasea, se anunță o perioadă propice pentru a munci cu plăcere și eficiență. Cu toate acestea, există și riscul de a vă supraîncărca sau de a evita problemele familiale prin imersiunea în muncă.

Conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie vine ca o intervenție divină. S-ar putea să vă simțiți nesiguri cu privire la direcția profesională curentă. Este posibil ca schimbările de job să fie în ordinea zilei.

După 26 mai, Jupiter intră în Casa a șaptea. Acest tranzit vine cu oportunități de a înființa conexiuni profunde, de a vindeca relații existente sau de a găsi parteneri noi.

Cu Saturn în Casa a patra, veți descoperi că anul 2024 vine cu responsabilități legate de familie și casă. Este un an pentru a reevalua și defini ce înseamnă „acasă” pentru voi.

Pluto revine pentru o vreme în Casa a doua, oferindu-vă șansa de a reflecta la situația voastră financiară și la modul în care v-ați gestionat resursele până acum.

Rețineți că, deși 2023 a venit cu propriile sale provocări, 2024 vă oferă o oportunitate de refacere, învățare și creștere. Cu toate acestea, este esențial să fiți conștienți de tranzitele planetare și să lucrați cu energiile lor în loc să luptați împotriva lor. Îmbrățișați schimbările, învățați din trecut și rămâneți optimiști cu privire la viitor.

Vezi și Puterea Ascendentului în Astrologie: O înțelegere profundă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel