Zodia care va avea un an FOARTE INTENS din punct de vedere amoros în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 10 ian 2023, 09:00 | Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pentru acești nativi, va fi un an cu de toate la capitolul dragoste!

În 2023, un semn din zodiac va primi destule provocări în ceea ce privește iubirea.

Vorbim despre nativii Vărsător, pentru care urmează niște luni intense. Amintim mai ales despre perioada 23 iulie - 4 septembrie, atunci când Venus o să retrogradeze în casa relațiilor, dar o să-i resimți efectele de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. Astfel, vara lui 2023 nu o să fie ușoară din punct de vedere relațional. Nativii acestei zodii trebuie să știe că Venus nu va retrograda într-un mod simplu, ci printr-o conjuncție cu Lilith și în careu cu Uranus.

Ce înseamnă asta? Că vor exista multe ispite pe plan amoros, dar și evenimente la care nici nu te așteptai. Relațiile de dragoste vor fi reevaluate din plin începând cu vara acestui an. Vei fi tentat să te întorci la parteneri din trecut sau te trezeșți brusc cu aceștia în viața ta.

Care va fi prima tentație? Aceea de a le mai da încă o șansă! Totuși, nu este deloc recomandat acest lucru. Știi deja că ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Dacă ești singur, vei cunoaște persoane care par ideale la prima vedere. Pot să înceapă idile intense, pline de profunzime, dar te poți trezi singur.

În acest interval, poți să afli pe pielea ta că relațiile scurte, dar intense, pot fi și cele mai dureroase. De fapt, Venus vrea să îți arate că ai unele nevoi de care nici nu știai. Dar nu o să-ți demonstreze asta în cel mai frumos mod.

Mai mult, Vărsătorii care sunt în relații stabile și reale nu vor fi luați la rost de către retrogradarea lui Venus. Ba din contră, dacă acesta este și cazul tău, te ajută să inchegi și mai mult legătura cu partenerul tău.

Din martie, viața ți se va schimba radical. Pluto, planeta transformărilor subtile și a extremelor, își va începe tranzitul, unul scurt în 2023, în semnul tău. Nu va fi obligatoriu ca în exterior să fie unele evenimente provocatoare, dar cu siguranță în interiorul tău se vor produce adevărate furtuni.

O să ai un an interesant din multe puncte de vedere, mai ales că Pluto te poate provoca să schimbi lumea în următorii ani. 

Poate ești interesat și de: Zodia care va pune RELAȚIILE pe primul loc în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play