Zodia care va pune RELAȚIILE pe primul loc în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pentru acești nativi, relațiile vor fi cele mai importante anul acesta!

În 2023, un semn din zodiac o să aibă grija de zona relațională!

Nativii Leu pot să scape, în sfârșit, de blocajele din capitolul relații. Motivul? Saturn o să iasă de tot din Casa a șaptea.

Privește la Casa a șaptea pentru a înțelege nuanțele relațiilor tale intime. Informațiile din această Casă ne ajută să înțelegem mai multe despre unde ar putea apărea dependențele sau obiceiurile noastre în relațiile apropiate. Când există tranzite prin această Casă, modul în care interacționăm cu cei dragi ar putea fi afectat.

Probabil că, din 2020 până în prezent, ai avut mult de suferit, ai trecut prin multe teste în zona relațională și ai fost nevoit să accepți realitatea. Ba mai mult, ai tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau poate să te căsătorești cu persoana iubită.

Chiar dacă unii nativi Leu au avut parte de oficializari sau de relații serioase în utlimii ani, alții au primit doar blocaje, amânări sau anulări. Să nu mai vorbim despre singurătate.

Cu Jupiter în Casa a 10-a, poți să oficializezi o relație, dar și să o rupi.

Totuși, astrologul Daniela Simulescu spune că în 2023, Leii vor putea să pună relațiile pe primul plan. Aduce vești bune și pentru cei cuplați. Partenerul tău poate să aibe multe șanse de reușită în zona socio-profesională.

Să ne aminitim și că Venus, planeta iubirii, o să retrogradeze în Leu. Așa că o să primești carismă, magnetism cu carul, dar și un nivel impresionant de atractivitate. În schimb, merită să fii atent în perioada 23 iulie-4 septembrie a acestui an, fiindcă poți să ai un exces de zel care nu o să-ți facă bine nici ție, nici celor din jur. În această perioadă, merită să ai grijă de tine, să te iubești, să te aranjezi și să ieși în lume.

Pluto o să între pentru o scurtă perioadă în casa relațiilor. Mai exact, între 23 martie și 11 iunie. Ce o să aducă acest tranzit? Te poate face să îți dorești altceva de la un posibil partener.

Citește și: Zodia care va fi într-o CURSĂ CONTRACRONOMETRU în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel