Zodia care va fi FAVORIZATĂ de astre în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să știi care este zodia ce se poate bucura de unul dintre cei mai buni ani? Iată ce semn se regăsește printre favoriții astrelor în 2023.

Cine sunt nativii care vor primi tot ce au nevoie în 2023?

Se anunță un an foarte bun pentru Scorpion, cu multe oportunități, mai ales pe plan personal. 2023 va fi unul dintre cei mai favorabili pentru acești nativi sau pentru cei cu ascendentul în Scorpion, așa că bucură-te! Mai ales că din martie 2020, ai tot întâmpinat evenimente neplăcute pe plan familial, relațional, profesional sau al sănătății.

Tot 2023 este anul care te va învăța că tu ești singurul responsabil de propria fericire. O să îți ofere tot ce ai nevoie, iar viața amoroasă o să ți se îmbogățească. Să ne amintim că Saturn o să-și înceapă tranzitul în casa fericirii și a iubirii pe 7 martie. Te poți confrunta cu neîmpliniri amoroase sau lipsa iubirii de sine, dar acceptarea acestor răni și efortul depus îți vor aduce recompense pe partea emoțională.

Îți spunem și că mulți dintre nativii Scorpion vor simți momentul de asumare a responsabilității pentru un copil. În cazul în care ai deja, o să ai de-a face cu evenimente serioase legate de ei. Pe 16 mai, Jupiter o să între în casa relațiilor, iar asta aduce multe oportunități pentru cei singuri. Pot cunoaște parteneri noi. Jupiter te ajută și pe partea cu sănătatea. Poate înveți să mănânci mai bine sau să găsești medicii potriviți, când ai nevoie.

Pe plan relațional, Scorpionii pot începe cele mai autentice relații din viața lor în 2023. Se pot căsători sau se vor bucura de evenimente de neuitat alături de persoana iubită. Pentru cei care nu au avut curajul să părăsească o relație toxică, Jupiter vine și le aduce încredere.

Veștile sunt bune și pe plan profesional. De ce? 2023 începe cu un plus de apreciere, validare și superioritate din partea superiorilor. Se pot îmbunătăți și relațiile cu colegii și apar multe proiecte interesante, din care ai de învățat. Dacă lucrezi pe cont propriu sau ai propria afacere, îți poți îmbogăți portofoliul. Doar încearcă să fii mai prevăzător în privința colaboratorilor pe care îi alegi, cel puțin până la final de martie.

În prima parte a anului, poți face investiții care se vor monetiza din 2024!

Poți fi interesat și de: Zodia care va avea FRUSTRĂRI pe plan amoros în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel