Zodia care va munci pe brânci în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Vorbim despre o zodie care va munci mult în acest nou an. Dar poate avea și energie pe măsură.

Din 2023, un semn din zodiac va avea multe provocari pe plan profesional. Vrei să știi despre cine este vorba? 

Săgetătorii sunt cei care vor avea un an plin în ceea ce privește munca. Iată de ce.

Din 16 mai, guvernatorul tău, Jupiter, o să înceapă tranzitul în casa muncii și sănătății. Asta înseamnă că îți poți găsi un loc de muncă sau te faci mai util în cadrul firmei la care lucrezi. Însă, oriunde ai fi angajat, trebuie să știi că o să primești un volum colosal de muncă. Așa că, nu-ți face foarte multe speranțe anul acesta.

Deși o să muncești foarte mult, ai face bine să te ocupi și de ceea ce îți face plăcere. Nu este un an în care poți să avansezi pe scara ierarhică, dar poți să-ți demonstrezi ție ce fel de abilități ai. În schimb, pot să apară colegi noi și poți îmbunătăți relațiile cu cei mai vechi din interiorul companiei.

Pe plan profesional, pot exista diferite evenimente neplăcute în 2023. Saturn face opoziție la Casa a zecea, a carierei. Așa că te poți simți nebăgat în seamă la job. Totodată, între 23 mai și 11 iunie, Pluto o să iasă din Casa a 2-a și intră în Casa a 3-a. Ia în calcul ce s-a întâmplat în viața ta din punct de vedere financiar, încă din 2009 și până în prezent.

Pentru că iese din Casa a 2-a, Pluto te lasă un pic să respiri și să iei în calcul ce se întâmplă concret cu finanțele tale. Dacă din 2009 și până în prezent, te-ai bazat pe o anumită sumă, în acest an, poți încerca să-ți gestionezi banii diferit. Ai ocazia să cauți noi soluții pe plan economic, care să te ajute.

Ai grijă și de sănătate! Jupiter sau Marele Benefic te ajută și să te vindeci, nu doar să-ți găsești un alt loc de muncă.

Chiar dacă nu te afli printre favoriții anului 2023, vei trece printr-o tranziție din care vei avea de învățat. Energie și putere de muncă vei avea din plin.

Îți recomandăm să citești și: Zodia care va fi FAVORIZATĂ de astre în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel