Zodia cea mai afectată de conjuncția Soare-Mercur de pe 14 iunie: „Acum ori niciodată, ai nevoie de un scop!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Astăzi, pe 14 iunie, avem o conjuncție între Mercur și Soare. Willow Grace, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru cea mai afectată zodie!

Acest fenomen este cunoscut și sub denumirea de Mercur sub razele Soarelui sau în inima Soarelui. Mercur este planeta informației, comunicării, tehnologiei și călătoriilor.

Această aliniere puternică este cunoscută pentru amplificarea calităților lui Mercur, care combină energia acestuia cu energia Soarelui. Aduce o claritate mentală sporită, o comunicare îmbunătățită și o înțelegere profundă. Cu Mercur în această poziție, este un moment excelent pentru a studia, a învăța o nouă abilitate sau orice activitate care necesită capacitatea mentală de a absorbi și procesa informații. În acest moment, conceptele sunt mai ușor de înțeles. Poate vei descoperi că articularea gândurilor tale, scrisul sau împărtășirea ideilor devine mai ușoară și că poți găsi soluții sau clarifica orice neînțelegeri.

În ansamblu, această conjuncție ajută la eliminarea confuziei și este ideală pentru luarea deciziilor importante. Conversațiile tale pot deveni porți pentru învățare dinamică și te pot ajuta să te conectezi cu alții care sunt interesați de subiecte sau teme similare, astfel încât să poți avea conversații semnificative.

Ce aduce acest aspect pentru Gemeni și cei cu Ascendent în Gemeni?

Acest lucru este foarte important deoarece totul se petrecere în prima casă, cea a sinelui. Este vorba despre tine, despre identitatea ta, despre aspectul tău, dorințele tale, interesele tale și lucrurile pe care le creezi. Vorbește despre vitalitatea ta, sănătatea ta și despre modul în care te văd ceilalți. Prima casă este despre a fi văzut. Deseori, poate fi asociată cu o carte de vizită sau un site web, adică ceea ce prezinți celorlalți.

14 iunie: Conjuncție Mercur-Soare. "Atenție, ne putem lăsa orbiți de o idee!"

Mercur guvernează și casa a patra, cea a căminului, a familiei și a tradițiilor tale. Casa a patra este despre acei oameni care te-au format sau cei care se simt ca o familie. Aceasta poate include și imobiliarele sau proprietățile. A avea această conjuncție în semnul tău înseamnă că îți aduce claritate și concentrare asupra direcției în care vrei să mergi, pentru sprijinirea căminului sau pentru a începe proiecte, activități, modul în care vrei să arăți și cum vrei să te exprimi.

Acest aspect aduce claritate mentală și în privința a ceea ce vrei să studiezi, să înveți. Conversațiile importante te vor găsi la locul potrivit în momentul potrivit pentru a te conecta cu alte persoane care îți pot aduce informații, iar tu, la rândul tău, vei împărtăși informațiile cu ele.

Conjuncția dintre Mercur și Soare înseamnă articularea gândurilor, împărtășirea ideilor și despre a naviga prin orice confuzie. Acum vei avea o înțelegere perspicace cu direcții mentale clare despre drumul pe care vrei să mergi, ce vrei să spui și cum vrei să spui.

Prima casă se referă la aparența și personalitatea ta. Dacă ai o afacere, acest lucru înseamnă să devii clar în ceea ce privește scopul tău. Dacă este vorba despre un site web sau un proiect pe care vrei să-l începi sau despre cum vrei să te prezinți, schimbându-ți numele sau prin asumarea unei noi poziții, vei deveni foarte clar și te vei conecta cu oamenii potriviți care te pot ajuta să faci acest lucru posibil.

Mesajul astrelor pentru o zodie de foc: „Pregătește-te, ai o putere de manifestare extraordinară!”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel