Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor MAIMUȚĂ

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Cum sunt percepuți nativii Maimuță?

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Nu știi ce trăsături de personalitate ai, dacă te-ai născut în unul dintre acești ani?

Se spune că nativii Maimuță sunt foarte inteligenți, dar sunt caracterizați și de multă ingeniozitate. Când au probleme, au o capacitate incredibilă de a găsi soluții, fără să se plângă.

De asemenea, nativii Maimuță sunt curioși, întotdeauna dornici să vadă ce este în jurul lor. De fiecare data, sunt în căutare de experiențe noi.

Un lucru e clar: maimuțele sunt persoane sociabile și au un farmec de zile mari. Prezintă și abilitați minunate de comunicare. Au capacitatea să interacționeze cu oricine și se potrivesc în orice mediu.

Ce mai știm despre nativii Maimuță? Vorbim despre persoane jucăușe și pline de energie. Rar le vezi supărate sau posomorâte. Să nu uităm nici de umor, pe care acești nativi îl au din plin.

Maimuțele sunt flexibile, au capacitatea de a face față cu brio oricărei situații sau schimbări. Sunt adaptabile.

Un nativ Maimuță ține mult la independența sa. Vrea să își păstreze libertatea, chiar și atunci când este într-o relație. Mai mult, sunt curajoși și aventuroși. Doresc mereu să se implice în activități care îi provoacă și care le aduc satisfacție.

Când vine vorba de îndrăzneală, Maimuțele sunt primele. Se zice că, totuși, pot avea un soi de viclenie, așa că ar fi bine să nu le provoci. Sunt și impulsive și îți dau imediat replica dacă le superi.

Horoscop CHINEZESC 2024 pentru MAIMUȚĂ

Pentru Maimuțe, există câteva cristale benefice, care le ajută din punct de vedere energetic și spiritual.

Agatul restaurează echilibrul emoțional și crește încrederea în sine. Maimuțele se pot bucura și de bijuterii din citrin, asociate cu energia pozitivă, optimismul și succesul. Poartă acest cristal dacă vrei să atragi noroc și prosperitate.

Ametistul este recunoscut ca fiind un cristal al calmului și al clarității minții. Poate să ajute Maimuțele să își găsească mai bine calmul și să își sporească și capacitatea de concentrare.

Ai auzit de labradorit? Acest cristal este benefic pentru a proteja Maimuțele de energii negative.

Calcedonia sau calcedonitul este un mineral. Această piatră calmează, oferă bunătate și promovează comunicarea deschisă și sinceră. O ajută pe Maimuță să își îmbunătățească și mai mult abilitățile de comunicare.

Turcoazul este potrivit pentru restaurarea echilibrului emoțional. În situații tensionate, acesta este util pentru Maimuțe.

Poți să fii interesat și de următorul articol: Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor CAPRĂ/OAIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel