Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor PORC/MISTREȚ

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
freepik
freepik

Vezi cum sunt portretizați nativii Mistreț în zodiacul chinezesc.

MISTREȚ/PORC (1947,1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Cum sunt nativii Mistreț sau Porc din horoscopul chinezesc? Dacă te-ai născut în unul din anii menționați anterior, poate ești curios să afli ce trăsături te definesc.

În primul rând, știm că nativii din această zodie sunt foarte prietenoși. Mai sociabili decât orice altă zodie din horoscopul chinezesc. De asemenea, discutăm despre persoane cinstite, care nu fac rău și sunt dedicate muncii lor. 

Nativii Mistreț sunt persoane generoase, bune la suflet și extrem de loiale când vine vorba de apropiați.

Vei vedea că aceștia se simt ca peștele în apă când sunt înconjurați de oameni. Nu sunt timizi, vor să își facă întotdeauna relații noi. Se fac plăcuți foarte rapid și își fac prieteni cu aceeași lejeritate.

Vorbim despre persoane sincere, care spun lucrurilor pe nume. Nu le pasă de ce crede lumea, ei nu ezită să își exprime opiniile sau sentimentele.

Însă, trebuie să remarcăm faptul că Mistreții sunt și ființe sensibile. Așa că ai grija ce le spui, fiindcă vor fi afectați de cuvintele tale. Chiar dacă ți se pare că nu ai spus mare lucru.

La fel ca nativii Taur din horoscopul occidental, nativii Mistreț pun preț pe confort și plăcerile vieții. Sunt atrași de lucrurile frumoase și de calitate. Le place luxul.

Totuși, merită să menționam și că în ciuda acestei afirmații, acești nativi au o legătură foarte puternică în raport cu tradițiile și cultura lor. Își respectă trecutul, bătrânii și pe toți cei din jur, de altfel.

Uneori, vom observa că Mistreții sunt persoane încăpățânate, care insistă asupra ideilor lor. Des, tind să ignore sugestiile sau opiniile pe care le au alții.

Anul Nou Chinezesc. Previziuni 2024 pentru nativii MISTREȚ

Ce cristale putem să le propunem nativilor Mistreț sau Porc?

La fel ca orice alt nativ, Mistreții pot beneficia de anumite cristale. Acestea sunt menite să potențeze trăsăturile pozitive pe care le au, dar și să gestioneze cu brio eventualele provocări. 

Ce cristale se recomandă Mistreților? Cele care aduc calm și claritate mentală.

Agatul este asociat cu protecția împotriva energiilor negative și cu echilibrul emoțional. Îi ajută pe Mistreți să facă față schimbărilor și să aibă liniște interioară.

Citrinul atrage prosperitatea și norocul din punct de vedere financiar. De asemenea, poate spori stima de sine pentru a ajunge la îndeplinirea obiectivelor materiale.

Și cuarțul roz li se recomandă acestor persoane, deoarece este asociat cu armonia în relații. Mistreții îl pot folosi ca să sporească și mai mult relațiile sănătoase cu cei din jur.

Mistreții pot utiliza ametistul pentru gestionarea stresului și a anxietății.

Poți să citești și acest articol: Zodiacul chinezesc. Trăsături de personalitate ale nativilor CÂINE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel