ZODIACUL copiilor. Cum sunt aceștia, în funcție de zodia în care s-au născut?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Indiferent dacă ai sau nu copii, mici sau mari, poate ești dornic să afli ce îi caracterizează pe micuții zodiacului. Iată trăsăturile de bază ale nativilor din fiecare semn solar.

Să ne amintim ce spunea astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Aceasta era de părere că zodia sub care se nasc copiii le poate contura personalitatea, îndeosebi în primii ani de viață. 

Iată ce îi caracterizează pe fiecare!

COPILUL CU BULETIN DE BERBEC

Cum sunt copiii Berbec? Plini de energie, cu inițiativă, competitivi și foarte ambițioși. Nici nu puteau fi altfel! Forța și curajul îi caracterizează, așa că astrologul recomandă ca aceștia să fie dați la un sport. Dă-le lucruri de făcut, mai ales că se plictisesc repede. Citește aici tot articolul despre Copiii Berbec.

COPILUL CU BULETIN DE TAUR

Ce lucruri merită să știi despre copiii născuți în semnul Taurului? Sunt perseverenți, încăpățânați pe alocuri și au nevoie să se simtă siguri. Le trebuie un mediu stabil în care să se dezvolte. Abordarea lor în ceea ce privește viața în ansamblul ei este pragmatică și realistă. Citește aici tot articolul despre Copiii Taur.

COPILUL CU BULETIN DE GEMENI

Copiii Gemeni se pot schimba de pe-o zi pe alta. Azi le atrage atenția ceva, iar mâine altceva. Și asta nu înseamnă că sunt superficiali sau că nu pot duce ceva la capăt. Pur și simplu asta este energia lor. De asemenea, sunt sociabili, glumeți, comunicativi și foarte jucăuși. Citește aici tot articolul despre Copiii Gemeni.

COPILUL CU BULETIN DE RAC

Copiii Rac sunt sensibili și au o natură liniștită. Emană energie pozitivă, sunt blânzi, ai cu cine sta de vorbă. Părinții trebuie să aibă mai multă grijă cu ei, pentru că pot fi răniți ușor. Daca vorbești nepotrivit cu micii Rac, îi poți răni cum nici nu te așteptai. Citește aici tot articolul despre Copiii Rac.

COPILUL CU BULETIN DE LEU

Copiii Leu au nevoie de multă atenție, deoarece guvernatorul zodiei lor este Soarele. Așa că le trebuie scenă! Lumina cade întotdeauna pe ei și nu te mira dacă ies în evidență, fără să facă ceva deosebit. Dacă cei mici născuți în acest semn nu primesc atenție și validare, nu se simt iubiți. Așa că se impune grijă. Citește aici tot articolul despre Copiii Leu.

COPILUL CU BULETIN DE FECIOARĂ

Copiii Fecioară vor ca TOATE lucrurile să le iasă perfect. Sunt meticuloși, atenți la detalii, mai curioși decât Gemenii. Nu pot sta locului nicio clipă. De asemenea, vorbim și despre copii stabili, pragmatici. Pentru ei, munca, școala, nu sunt o joacă. Citește aici tot articolul despre Copiii Fecioară.

COPILUL CU BULETIN DE BALANȚĂ

Cum recunoaștem un copil născut în semnul Balanței? Acesta are nevoie permanentă de socializare. Vrea să facă pe plac tuturor, pentru că își dorește armonie și echilibru. Sunt copii echilibrați, plini de grație. Le place să se îmbrace frumos, să facă o impresie bună de fiecare dată. Citește aici tot articolul despre Copiii Balanță.

COPILUL CU BULETIN DE SCORPION

Copilul cu buletin de Scorpion au o lume interioară fascinantă. Sunt copii extrem de devotați, dar se prind imediat dacă îi minți. Sunt determinați, au o voință puternică, dar sunt și misterioși și rezervați. Reprezintă o combinație tare interesantă. Citește aici tot articolul despre Copiii Scorpion.

COPILUL CU BULETIN DE SĂGETĂTOR

Copiii aceștia vor să învețe mult, să călătorească. Vor să fie plimbați cât este ziua de lungă, mai ales că sunt guvernați de Jupiter. Vor să cunoască totul, să știe cât de mult se poate. Sunt copii deschiși, în care poți să ai încredere. Citește aici tot articolul despre Copiii Săgetător.

COPILUL CU BULETIN DE CAPRICORN

Acești copii au întotdeauna obiective și planuri mari. Mai mult, o să vezi că sunt niște copii serioși. Deși sunt mici, au o alura de bătrânei. Trebuie să îi lași în lumea lor, nu îi deranja. Pentru că sunt foarte ambițioși și orientați către rezultate. Sunt maturi și responsabili. Citește aici tot articolul despre Copiii Capricorn.

COPILUL CU BULETIN DE VĂRSĂTOR

Aceștia sunt optimiști, toleranți, foarte interesanți. Bineînțeles, vorbim despre copii atrași de tehnologie, de inovație. Tot ce nu îi atrage pe ceilalți îi atrage pe copiii Vărsător. Sunt copii independenți, care nu o să facă ce vrei tu. Au nevoie și de mulți prieteni. Citește aici tot articolul despre Copiii Vărsător.

COPILUL CU BULETIN DE PEȘTI

Copiii Pești au o intuiție fabuloasă. De asemenea, sunt sensibili, plini de emoții, foarte credincioși. Vorbim despre persoane sensibile pe zona de sănătate, așa că trebuie să ai grijă cu ei. Citește aici tot articolul despre Copiii Pești.

Îți recomandăm să vezi și: Trăsături pe care tindem să le neglijăm la fiecare semn din zodiac. Pe ce merită să ne axăm mai mult?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel