Zodiacul mireselor. Cum ești ca mireasă, dacă aparții zodiilor de AER?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Află cum ești ca mireasă, dacă te-ai născut sub un semn de aer!

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă.

În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne.

GEMENI

Ca nativă Gemeni, cel mai probabil ai citit o grămadă despre toate aspectele potrivite nunții. Sa nu mai zicem că ai ales data după mișcările Soarelui, te-ai asigurat ca nu cumva să fie Mercur retrograd, că nu semnezi contracte pe așa ceva, apoi ai vorbit cu invitații, te-ai răzgândit de vreo o mie de ori cu privire la locul unde trebuie să se desfășoare totul.

Un lucru este cert: până la urmă, ai lăsat prietenii să aleagă ce le-ar plăcea după ce ai făcut un poll. Ai avut o cabină specială de făcut poze la minut și cele mai faine focuri de artificii. Toate sunt meritele tale!

Ce ai putea să regreți tu? Că nu a venit suficientă lume. Da, au fost doar 300 de persoane.

Ce ar putea să discute lumea în timpul nunții sau după eveniment? Nimic altceva decât că nu le-a plăcut restaurantul, ei votaseră altceva.

BALANȚĂ

Cum sunt nativele Balanță în calitate de mirese? Trebuie să atragem atenția asupra unor lucruri.

Ei bine, rochia, pantofii, accesoriile, coafura, machiajul, fiecare floare și frunză din buchet, apoi cerceii, colierul, culoarea unghiilor, da, toate au fost analizate atent și create astfel încât să fie armonie, artă, spectacol, o adevărată încântare, ce să mai.

De altfel, petrecerea a fost undeva într-o grădină de vară, cu becuri colorate și panglici, iar invitații au fost rugați de mai multe ori să vină doar dacă vor, doar dacă simt și ei, să nu se supere nimeni.

Pentru că ai avut doar câțiva invitați, aceștia și-au comandat ei ce mâncare au dorit, tot ca să nu se supere nimeni, bineînțeles.

Ce ai regreta tu? Ai uitat să aduci câteva cadouri în plus pentru invitații care veneau cu copiii.

Ce ar putea să vorbească lumea despre nunta ta? Desigur, că n-au avut și ei meniu de nuntă, au trebuit să își comande singuri...ce este chestia asta și cum a apărut?

VĂRSĂTOR

Ce descrie o nativă Vărsător?

Nuntă? Care nuntă? Ah, da, party-ul ăsta în care toți dansăm nebunește și bem shoturi? Rochie de mireasă? Ce este aia?

Uite mireasa care o să poarte fustă mini și cel mai probabil pantofi sport sau niște cizme de cowboy. Coafor? Dar ce, am înnebunit? Buclele rebele le am deja, îmi pun poate niște șuvițe albastre, știți cum se zice, ceva nou, adică cizmele, ceva vechi, fusta mea de club, ceva împrumutat, brățările alea mișto ale soră-mii și ceva albastru, șuvițele astea.

Un lucru pe care îl regreți: că nu te-au furat decât de două ori, prima dată în club, a doua oară pe Arcul de Triumf. A treia oară ai fi mers undeva să faceți și karaoke.

Ce o să vorbească lumea: Cine mai știe?!

Îți recomandăm să citești și următorul articol: Zodiacul mireselor. Cum ești ca mireasă, dacă aparții zodiilor de PĂMÂNT?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel