Zodiacul mireselor. Cum ești ca mireasă, dacă aparții zodiilor de FOC?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Află cum ești ca mireasă, dacă te-ai născut sub un semn de foc!

Îți reamintim că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive, făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă).

O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

BERBEC

Este posibil ca tu să faci parte din rândul mireselor neconvenționale, care doresc o nuntă pe placul lor. De asemenea, s-ar putea te ocupi doar tu de planificare, dar în ultima clipă să vrei să schimbi complet tema, meniul sau decorul. Iar cei din jurul tău pot fi disperați.

Mai mult, s-ar putea să fie un adevărat război în ceea ce privește tăierea invitaților de pe listă. Chiar dacă inițial se anunța o nuntă mare, tu ai vrea să rămâi cu cât mai puține persoane.

S-ar putea să regreți că ai lăsat anumite persoane să participe la nunta ta, știind deja că o să te calce pe nervi. Probabil, invitații o să comenteze că nu ai ales feluri de mâncare populare.

LEU

Ca mireasă născută sub semnul Leului, vrei să ai cea mai scumpă și cea mai strălucitoare rochie. Nimeni nu știe cât ai cheltuit pe ea și nici nu ar trebui să afle. De asemenea, ai vrea să îi împaci pe toți, casă ai cele mai reușite poze de nuntă. 

Ai dori un tort imens, cu multe etaje, băuturi fine și decoruri care să le ia ochii invitaților. Deși ai angajat cel mai bun fotograf, ai vrea, dacă se poate, să participe și presa. Cu cât te văd mai mulți oameni, cu atât mai bine!

Ce ai putea să regreți? Că nu te-ai ocupat singură de tot decorul. Ai fi pus lumini și mai opulente. Dacă lumea te bârfește, chiar te bucuri că numele tău se află pe buzele lor.

SĂGETĂTOR

Ca nativă Săgetător, ai visat la o nuntă nebunească! Ceva ieșit din comun, ideal pentru tine și o adevărată aventură pentru toți invitații. Ți-ar plăcea să îi înghesui pe toți într-un autocar și să îi duci la malul mării, unde să fie oficiată o ceremonie de nuntă impresionantă. Dar și o predică lungă, din care toți să aibă de învățat.

Ai visat la o petrecere la un restaurant pe malul mării, iar apoi la un dans în care tu și invitații să fiți desculți pe plajă. Tu chiar regreți că nu te măriți în fiecare zi.

Ce o să zică lumea? Că ai ales ceva nelumesc, mai bine mergeai la sigur.

Vezi și: Zodiile și stilul vestimentar. Cum se îmbracă femeile din semne de FOC?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel