Zodiile și stilul vestimentar. Cum se îmbracă femeile din semne de FOC?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 16 mai 2023, 10:48 | Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să știi ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile care aparțin zodiilor de foc? Descoperă informații utile!

Trebuie să știi că, în funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Totodată, astrologul Daniela Simulescu este de părere că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. Iată ce ne spunea:

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului.

Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

FEMEIA BERBEC

Aflată sub un semn de foc, femeia Berbec este atrasă cel mai adesea de culorile puternice din aria cromatică a roșului. Totodată, acestea optează pentru ținute cât mai sport, dar se pot îmbrăca și foarte provocator, precum Marilyn Monroe. 

„Pentru doamnele și domnișoarele care au acest marcaj (adică aveți Soarele, ascendentul sau chiar Venus în Berbec) ele îmbină foarte ușor partea sportivă. De cele mai multe ori le vezi în trening, de fiecare dată au și o pereche de adidași pregătiți, dar se pot îmbrăca și foarte provocator.

Vi-o aduc aminte pe Marilyn Monroe. Ea era zodia Gemeni, dar avea Venus în Berbec și purta ruj roșu. La cei care au foarte mult Berbec, îi reprezintă culoarea roșu. Trebuie să aibă neapărat ceva roșu pe ele fie că este vorba de machiaj, haine, păr. Au o doză ludică în înfățișare.

Pot fi și foarte copilăroase, dar în același timp, pot fi și ca Marilyn Monroe, adică foarte senzuale, îndrăznețe, foarte curajoase. Cum adăuga ea o bluză și cu o fustă, destul de senzuală, dar și foarte copilăroasă.

Tocmai de aceea, femeile care au mult Berbec în hartă au nevoie și de partea asta îndrăzneață, sexy, focoasă, dar au nevoie și de partea asta foarte sportivă, pentru că au nevoie să se miște, să se joace și să experimenteze foarte mult. Ele îmbină foarte mult aceste părți. ”

FEMEIA LEU

Femeia Leu tinde către lux și opulență, de aceea este ușor de remarcat în societate. Așadar, foarte des o vom vedea purtând ținute elegante, extrem de feminine, din materiale de calitate, accesorizate îndeosebi cu bijuterii supradimensionate și prețioase, pășind încrezătoare în forțele proprii.

”Fericiții anului. Venus retrogradează în semnul Leului. Anul acesta m-aș bucura să aflu că v-ați schimbat garderoba, ieșiți din relații toxice, vă vopsiți, urmați un curs de make-up, învățați tot felul de lucruri despre culori. (...) Femeile cu marcaj de Leu au nevoie să fie văzute.

Sunt în stare să își pună orice, oricum. În momentul în care intră într-o cameră, trebuie să fie primele văzute. Leul este guvernat de Soare, iar soarele vrea căldură, lumină, aplauze, vrea tot timpul să fie văzută acolo. Ele pun accent pe bijuterii.

Femeia cu marcaj de Leu nu poate purta orice. Ea trebuie să poarte acea bluziță, acea rochie, pentru că, dacă nu se simte ea în plenitudine, în lumină, în căldură, nu se simte bine. Femeia cu marcaj în Leu ține foarte mult la brand. Nu neapărat la brand de pe etichetă, ci și la cel personal.

Și părul, dacă l-au tuns scurt, trebuie să arate într-un fel, trebuie să iasă puțin în evidență. La ele se manifestă foarte mult partea asta narcisică. În general, oamenii nu prea au partea aceasta narcisică și ar trebui să învețe de la voi, nu să vă critice.  Trebuie să vă prețuiți și să se vadă acest lucru.”, a spus Daniela Simulescu. 

FEMEIA SĂGETĂTOR

"Femeile cu energia de Săgetător sunt foarte sportive. Le vei vedea întotdeauna cu un rucsac în spate sau cu teniși, gata de călătorii sau gata de plecare. (...) Săgetătorul are și această zonă de credință. Le poți vedea foarte pudice, dar sunt petrecărețe, vor să meargă la evenimente. Au și această parte de a se îmbrăca după tendințe, sunt foarte îndrăznețe sau au această parte foarte sportivă, cu cei mai tari adidași sau cel mai cool trening.

Femeile cu mult marcaj de Săgetător în hartă au cele mai tari haine de mers la sală. Deoarece țin la etichetă și la brand. În afară de această latură sportivă sau mai băiețoasă, oamenii cu multă energie de Săgetător au și această chestie de puritan, de măicuță, au mai mereu un dublu standard."

Citește și: Zodiile și stilul vestimentar. Cum se îmbracă femeile din semne de AER?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience