Zodiile, amenințate de Venus în Capricorn: BANI, job NOU, relații stricate

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Foto: Pexels
EXCLUSIV
Foto: Pexels

Venus în Capricorn până în martie 2022. Daniela Simulescu a vorbit despre ce ne așteaptă în perioada următoare. 

"Venus în Capricorn vorbim și despre parteneriate pe plan profesional. Cei care și-au dorit o schimbare de profesie, de domeniu, de loc de muncă, începe o perioadă bună. Adică Venus în Capricorn, și cu retrogradarea, vor fi mult mai bune pe partea profesională, decât pe cea relațională. Intrăm în parteneriate lungi, serioase, durabile.

Dar aveți grijă că dacă vă băgați, durează mult!

Cu Venus în Capricorn vedeți că o să aveți tendința de a cumpăra lucruri mult mai scumpe, lucruri serioase, de calitate, care să arate într-un fel. Ce-și dorește Venus în Capricorn? Să cumpăr o chestie care să dureze 10 ani în viața mea, nu un tricou pe care-l văd într-o vitrină, că are un scris undeva, ce bine arată și gata. Venus în Capricorn își dorește lucruri de calitate, să arate bine și să vă țină mult și bine.

Cu Venus în Capricorn vorbim și de bani. E o perioadă bună să începem să strângem bani. Pentru cei care nu au făcut-o ar fi bine să se gândească și să întrebe în jur unde pot investi, în ce fonduri, ce acțiuni.

Cu Venus în Capricorn e o perioadă bună de ambiție profesională și să căutăm o meserie într-un domeniu care ne place, pentru că dacă vom lucra într-un loc care ne place, vom avea multe rezultate, dar atenție, în timp!

Ca sfaturi principale cu Venus în Capricorn, dacă începeți o relație, să nu vă grăbiți deloc, să o construiți ușor. Dacă relația pe care o aveți de 10 - 20 - 30 de ani se rupe pe această perioadă de Venus în Capricorn, mai ales atunci când retrogradează, ruptă trebuia să fie! Partajul o să fie foarte dificil, chiar dacă sunteți sau nu căsătoriți, trebuie să aveți grijă la negocieri, să strângeți bani, să aveți ambiții profesionale și să știți și să vă dați seama de ceea ce aveți voi nevoie într-o relație. Să fiți foarte maturi în iubire și în relație", spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor șef ASTROSENS.RO. 

Venus în Capricorn. Cum ne va afecta. Daniela Simulescu: Vom resimţi singurătatea la un nivel exagerat. Emoţiile, fluturaşii nu ne ţin de foame

Planeta iubirii va începe tranzitul în semnul serios al Capricornului, unde va sta până pe 6 martie 2022. De obicei, Venus parcurge un semn în aproximativ o lună, dar de această dată va petrece mai mult timp pentru că va și retrograda, în perioada 19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022. Relațiile vechi vor trece prin teste. De asemenea, vom căuta relații atât pentru siguranța emoțională, cât și pentru cea materială. Vom fi atrași de parteneri cu diferență de vârstă și ne vom feri de idile. Partenerii vor dori fapte și nu vorbe.

Vezi mai multe AICI

 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel