Zodiile cărora Saturn retrograd le oferă o a doua șansă până în octombrie 2022

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Având în vedere că Saturn este dur precum o stâncă și ne obligă să construim la fel de autentic precum este și el, e posibil să ne lovim de anumite limite ale noastre, ceea ce nu este cel mai rău lucru deși poate fi frustrant. Iată care sunt zodiile cărora Saturn le va da o șansă până în octombrie, o șansă de a se reinventa, de a construi autentic, de a pune baze solide. 

Saturn este următoarea planetă după Jupiter și îl reprezintă pe Cronos, este dur, exigent, nu îi plac copiii, nu îl poți îndupleca, nu îi pasă de lacrimile tale și nu îl miști cu nimic. E precum o stâncă și te obligă să faci lucrurile așa cum trebuie. 

Pe plan personal, Saturn e acel profesor foarte dur care ne ajută să legăm, să construim, să concretizăm, dar ne ajută să și dărâmăm. În astrologie Saturn este testul suprem, momentul în care ni se îneacă toate corăbiile, suntem la pământ și abia când o luăm de la capăt ne repunem pe calea care era, de fapt, a noastră. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Saturn va retrograda în casa a 11-a. Are legătură cu planurile pe termen scurt. Trebuie să vă dați seama dacă ceea ce ați făcut de la începutul anului a fost bun sau nu. Oamenii nu mai sunt la fel de disponibili cum erau odată.

Cu Saturn retrograd vreți să fiți văzuți, recunoscuți, dar vedeți cu ce cost puteți îndeplini aceste dorințe. Trebuie să găsiți soluții, să munciți, să nu vă plângeți, să acționați. Relațiile cu copiii ar putea aduce probleme. S-ar putea să simțiți că nu primiți iubire sauu nu oferiți iubire.

Aveți șansa de a vă redefeni cercul social, prietenii, de a vă gândi la planurile voastre de acum și ce anume puteți face ca să vă fie bine. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Saturn retrogradează în casa a 9-a și vorbește despre relația voastră cu Dumnezeu, despre principii, valori, despre ceea ce credeți că e corect și ce nu. Veți trece prin evenimente, dar și examene care s-ar putea să nu se desfășoare așa cum vă doreați voi. E posibil să nu intrați la facultatea dorită, puteți să reluați o școală.

Dacă ați planificat o călătorie, o plecare, e posibil să vă chinuiți cu anumite amânări. Totodată, chestiunile legale juridice, vor fi întârziate, amânate, tot ce ține de acte și documente va fi tergiversat. Saturn vrea să vă oblige să faceți lucrurile așa cum trebuie.

Aveți șansa să vă regăsiți credința, să vă redefiniți relația cu Dumnezeu, cu spiritualitatea.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Saturn va retrograda în casa a 5-a. O să vă simțiți nefericiți. „Am un serviciu, un copil, o relație. Nu îmi lipsește nimic, parcă... nu e bine, parcă mi-e dor de ceva”. Vă lipsește propria fericire, propria copilărie. Tocmai din acea lipsă de iubire puteți să scrieți o carte, să vă apucați de pictat. Să începeți să scrieți o carte, fără să așteptați rezultate.

Vă redescoperiți o pasiune și munciți la ea, dar atenție, rezultatele vin abia din octombrie încolo.

Problemele cu copiii pot fi serioase. Vă pot da senzații neplăcute. Vă obligă să vă luați în serios rolul de părinte, dar lăsându-i copilului dreptul să se dezvolte cum dorește. Saturn retrograd vorbește și de partea de fertilitate, vă doriți sau nu copii.

Aveți șansa de a vă simți puternici, de a găsi validarea în voi înșivă, de a nu mai aștepta de la ceilalți. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Saturn retrograd în semnul vostru și vă spune lucruri legate de sănătate, de relații care nu funcționează.

Lucrurile merg încet, vi se pare că totul se mișcă greu, precum un melc. Saturn vrea să vă arate dacă vă mințiți singuri, vrea să vadă dacă sunteți autentici. Ce nu vă iese până în octombrie, nu trebuia să vă iasă.

Pentru voi Saturn e chiar un „înger păzitor”. Dacă ceva nu mai funcționează, puneți limite și corectați. Nu întindeți situația până în pânzele albe.

Aveți șansa de a începe ceva durabil, de a construi eficient. 

Poziţia lui Saturn în harta natală dezvăluie LECŢIA pe care trebuie să o înveţi în această viaţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel