„Zodiile de foc vor trebui să treacă prin momente de furie pentru a-și descoperi puterea uimitoare în luna iunie”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești bune pentru zodiile de foc în luna iunie a anului 2022. Furia se poate dovedi un adevărat avantaj pentru aceștia. 

„Luna iunie vine cu un sprijin uimitor pentru zodiile de foc”, ne transmite astrologul Daniela Simulescu. Să nu uităm că Marte și Jupiter tranzitează chiar primul semn de foc, cel al Berbecului. Deci, trimite energie, poftă de viață, prospețile și celorlalte: Leu și Săgetător. În prima lună a verii, aceste semne nu își mai pot permite să se victimizeze, să se plângă pentru că ar însemna că vor atenție, dar nu să și acționeze.

Astrele chiar au pentru acestea o doză uriașă de potențial. De multe ori, vor trebui să treacă prin momente de furie pentru a-și descoperi puterea uimitoare.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Vi se reactivează nevoia de a fi cineva, de a fi văzut și asta nu este un lucru rău, faceți pasul acela înainte, pasul la care visați de mult timp. Pentru a-l face în mod sănătos, astrologul Daniela Simulescu vă recomandă sport, mișcare, călătorii, aveți mare nevoie de asta.

Bucurați-vă de viață, faceți-vă și anumite plăceri, cumpărați-vă ceva pentru voi. E ca și cum a început un sezon nou în viața voastră. 

Click aici pentru horoscopul complet al lunii iunie pentru Berbec sau cei cu Ascendentul în Berbec.

Găsiți aici și horoscopul amoros al lunii iunie pentru Berbeci ca să vedeți cum stați cu dragostea și cu relațiile

Leu/ Ascendent în Leu

Au fost multe planete în casa a 8-a, acum ele sunt în casa a 9-a. Nu mai este cazul să vă plângeți, ci să fiți mult mai încrezători. Nu vă plângeți celor din jurul vostru, ci mai degrabă spuneți-le ce planuri aveți și cât de încărcat este programul vostru cu toate direcțiile în care doriți să porniți.

În luna iunie, pe lângă călătorii, evenimente și plimbări, ar fi bine să folosiți casa a 9-a și să vă gândiți la următorul pas. 

Click aici pentru horoscopul complet al lunii iunie pentru Leu sau cei cu Ascendentul în Leu.

Găsiți aici și horoscopul amoros al lunii iunie pentru Leu ca să vedeți cum stați cu dragostea și cu relațiile

Săgetător/ Ascendent în Săgetător 

Este o lună extraordinară, nemaipomenită pentru nativii Săgetător, „astrele ne dau, însă nu ne bagă și în traistă”, ne transmite din nou astrologul Daniela Simulescu.  

Luna iunie este pe placul vostru, Soarele este în casa a 7-a, Marte și Jupiter în casa a 5-a, Venus în casa a 6-a, Mercur se va întoarce și el în casa a 7-a. La voi trebuie să fie vacanță, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să fie o joacă, o aventură, să o țineți din bucurie în bucurie. Mergeți la evenimente, cochetați.

Click aici pentru horoscopul complet al lunii iunie pentru Săgetător sau cei cu Ascendentul în Săgetător.

Găsiți aici și horoscopul amoros al lunii iunie pentru Săgetător ca să vedeți cum stați cu dragostea și cu relațiile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel