Zodiile de pământ sunt susținute de către Venus până pe 6 martie 2022

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Venus va tranzita semnul Capricornului până pe 6 martie 2022. Timp suficient să aducă beneficii nativilor zodiilor de pământ.

Venus este considerată “micul benefic“. Pe lângă partea de romantism, dragoste, vine şi cu alt tip de susținere. Îţi poate arăta unde poţi să primi mici beneficii sau oportunităţi. Chiar financiare și profesionale. Dar, pentru că vorbim de Venus în Capricorn, un semn de pământ, un semn stabil, pragmatic... nu ajunge doar să visezi. Când e Venus în Peşti, visăm, dar când e Venus în Capricorn, trebuie să muncim. Ca să ai parte de beneficiile sale, trebuie să te chinui şi să urci pe scara socială.

Astrologul Daniela Simulescu precizează că până pe 6 martie 2022, zodiile de pământ vor fi primele susținute de către Micul Benefic. 

Taur / Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a 9-a. Ce vă recomand eu vouă? Unde o să vă simţiţi inima că nu mai poate de bucurie? Prin călătorii, prin drumuri, prin vizite la persoane, orice drum pe care îl faceţi. S-ar putea să întâlniţi iubirea până în martie la anul în una dintre aceste călătorii sau la distanţă, prin aplicaţii online. Să nu uităm şi de partea aceasta, unde găsiţi micile beneficii: într-un pelerinaj, într-o excursie, într-o călătorie, într-o vizită la o persoană dragă, oriunde veţi găsi nişte oameni care să vă ajute. Casa a 9-a are legătură şi cu studiile şi s-ar putea să găsiţi un domeniu care să vă placă foarte mult. Vă ocupaţi de o pasiune care să vă umple inima în următoarele luni. Dar, în primul rând, călătorii, filozofie, studii.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita până în martie casa a 5-a, a exprimării de sine, a iubirii, a copiilor, a pasiunilor, a hobby-urilor, a fericirii. Mulţi veţi începe să vă doriţi copii, vă veţi documenta. Orice interacţiune cu copiii până în martie 2022, pe voi vă ajută enorm. Fie că sunt copiii voştri sau copiii altora. Cu Venus în casa a 5-a deveniţi romantici, aveţi nevoie de afecţiune, de tot felul de gesturi, de declaraţii, de cuvinte. Le puteţi face voi sau le puteţi primi. Venus în casa a 5-a vorbeşte puţin şi de pasiune, trebuie să vă lăsaţi să fiţi mai pasionali. Nu aveţi nimic de pierdut cu Venus în casa a 5-a, trebuie doar să ştiţi că atunci când Venus retrogradează între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022, să evitaţi relaţiile bazate doar pe partea fizică.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus vă tranzitează semnul până în martie la anul. Ce înseamnă asta? O schimbare de look este prielnică. Puteţi testa. Sunteţi clasici, tradiţionalişti şi nu testaţi orice. Dar cu Venus - şi faptul că va retrograda - dintr-o dată vreţi să vă îmbrăcaţi altfel, să arătaţi altfel, vreţi altceva. Vorba aceea, 'iubeşte-te pe tine şi pe urmă vei fi iubit'. Aveţi tot timpul la dispoziţie până în martie să învăţaţi să vă iubiţi. O dată partea fizică, dar şi partea interioară. Şi ştiţi ce mai zice Venus în tranzit în casa I? Să nu mai ieşiţi cu persoane care nu vă plac doar din cauza fricii de a rămâne singuri. Venus vă ajută să fiţi selectivi şi să căutaţi persoanele potrivite. O să dureze, dar nu trebuie să vă pierdeţi încrederea. Deci, cu Venus în semnul vostru o să fiţi mai atractivi, o să atrageţi mai multe persoane decât v-aţi aşteptat, o să aveţi magnetism, o să aveţi carismă şi o să vă placă lucrul acesta, dar pentru asta trebuie să faceţi ceva conştient, să vă arătaţi lumii. O să vă placă să mergeţi la evenimente, să fiţi văzuţi.

Mai multe detalii în emisiunea prezentată de Daniela Simulescu:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel