Zodiile la cumpărături. Ce cumpără fiecare semn zodiacal

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pexels.com, Andrea Piacquadio
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com, Andrea Piacquadio

Să ne imaginăm că avem câte un reprezentant al energiei fiecărui semn zodiacal în mall, la cumpărături. Unde merge prima dată? Ce cumpără? Ce anume găsești în sacoșa lui când iese? Crezi că ghicești? 

Dacă zodiile ar merge la cumpărături, ce anume ar dori să ia? Care ar fi lucrurile pe care le-ar așeza prima dată în sacoșă?

Disclaimer: Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne. 

Iar acum să trecem la treabă, zodiile la mall. Cine merge unde și ce anume cumpără?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecului nu o să îi placă să stea așa de mult la cumpărături pentru că mai are și alte lucruri de făcut azi. Ce cumpără? Chestii pentru mașină, echipament sportiv, ochelari de soare și poate încă un hanorac. O să fie atent la secțiunea cu sporturile de sezon și o să arunce un ochi și la reduceri, că doar e practic. Însă, în același timp este impulsiv, deci s-ar putea să dea banii pe chestii de care nu are neapărat nevoie doar pentru că i-au sărit în ochi. 

Taur/ Ascendent în Taur

Înainte de cumpărături îl vei găsi în zona de mâncare, savurează o cafea, un croissant, se bucură de viața bună, nu se grăbește. Când vine vorba de ce anume să cumpere, o să fie atent la materialele de calitate, dar și la chestiile scumpe, luxoase. Dacă îi cauți în sacoșă, însă, surpriză! Nu a cumpărat nimic, că nu a vrut să arunce cu banii, însă ține în mână un super frappuccino cu fistic, că i-a fost poftă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sare din magazin în magazin, e cu ochii în toate direcțiile, pune articole în coș, apoi le scoate numai ca să le pună la loc. Zăbovește în cabina de probă pentru că l-a sunat un prieten și trebuie să îi dea niște sfaturi legate de o chestie. Pune produsele înapoi pe umerașe și apoi se duce direct la librărie, unde se bucură că poate să citească deja din cartea pe care are de gând să și-o cumpere. La ieșirea din mall are în plasă vreo patru cărți, două dicționare și un curs practic de germană, că de când zice că se apucă de ea...

Rac/ Ascendent în Rac

Procesul a durat câteva ore. La prima intrare a inspectat magazinul cu mobilă, dar și cel cu decorațiuni. La a doua intrare, nu numai că a făcut cumpărături și a umplut portbagajul cu mâncare, dar a cumpărat niște cadouri pentru nepoțele, a stat ceva timp în magazinul de jucării și s-a minunat de câte chestii educative au apărut acum. La ieșire a trebuit să sune pe cineva să-l ajute să care, apoi s-a enervat că a cheltuit prea mult, dar ce or să se mai bucure alea mici de jucării!

Leu/ Ascendent în Leu

Plecarea către mall a fost un proces în sine, nu poți să pleci oricum la cumpărături, ci trebuie să arăți bine, aranjat la patru ace. Adică și ce dacă ieși să iei doar câteva chestii? Oricum nu sunt niciodată doar câteva. Prima oprire la magazinul ăla cu articole de modă, dar se lasă furat apoi de bijuterii, accesorii și pantofi. Ce are în sacoșă la ieșire? Câteva cămăși de designer pe care a dat o avere, o brățară mișto și o eșarfă pentru mai mult dramatism. A luat ceva din ce trebuia să cumpere? Nu, că s-a lăsat furat de peisaj. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nu ar fi mers deloc, dar știe că e sezonul de reduceri și are nevoie de niște chestii, în special pentru casă și grădină. În plus, vrea să se uite și la niște rafturi pe care să le instaleze în cămară, că e cam dezordine acolo și ar avea nevoie de o organizare mai bună. La ieșirea din mall cu ce îl găsești? Cu ce a zis că o să cumpere, desigur. Le-a achitat și a discutat cu cei de-acolo să i le livreze acasă începând de săptămâna viitoare, că săptămâna asta are altceva planificat.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Nu are nevoie de nimic, dar cui îi pasă? Mersul la mall este o plăcere în sine. Are câteva liste în caz că ar vrea să și cumpere ceva, dar are de gând să meargă și la mâncare, poate își ia ceva dulce. Cutreieră zâmbind din magazin în magazin, se uită la materiale, la culori, probează diverse rochii sau costume pe care oricum nu ar avea pe unde să le poarte. La ieșire are în sacoșă un inel drăguț, o cămașă cu buline și o geantă nouă.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Nu are niciun chef să meargă la mall, dar partenerul îl obligă, iar el trebuie să se prefacă și că îi face plăcere. Cum să ții pe cineva lângă tine dacă nu îl duci nici la mall? Se oprește la ziare și încearcă să găsească ceva interesant. Își ia ceva din presa internațională, se duce la o cafenea mai retrasă, comandă o cafea neagră, fără lapte, fără zahăr, apoi încă una. Timpul trece greu. La ieșire are o criză de hiperactivitate de la cafea și decide că merge să danseze într-un club abia deschis din centrul vechi. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Banii sunt deja cheltuiți pe cinci călătorii pe luna viitoare. E cu buzunarele goale, se plimbă prin magazine, se mai uită pe la articole, mhm, nimic chiar interesant. Se întâlnește cu un vechi amic, stau la o bere, glumesc, stabilesc că or să se sune la un moment-dat. Se îndreaptă vesel spre ieșire când dă de magazinul cu reviste și ce să vezi, au și hărți. Își ia o hartă a Mexicului. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Și-a făcut deja cumpărăturile online. La mall merge doar pentru că a găsit o pereche de pantofi de piele pe care nu îi poate accesa în magazinul online și oricum la pantofi e mai bine să meargă să probeze ca să vadă ce și cum. Nu intră în celelalte magazine că nu are chef, nu vrea să cheltuiască, e plictisit și oricum mai are mult de muncă. La ieșire are în plasă două perechi de pantofi exact la fel. Sunt de calitate, modelul e ok, ce să se mai streseze și anul viitor?

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

El deține mall-ul. A discutat cu arhitectul și a revizuit el însuși planurile respective. Zona interactivă este precum propriul său copil, totul e de ultimă generație acolo. Există și o zonă de jocuri video, dar și o grădină exotică pe acoperiș. Asta nu înseamnă că își refuză plăcerea unor cumpărături, intră și își ia un parfum care să îi amintească de briza mării. Poate că muncește cam mult, o vacanță nu ar lipsi. 

Pești/ Ascendent în Pești

Nu merge la mall singur, că doar nu e nebun. La mall mergi la distracție, cu prietenii, mai întâi beți o bere, o cafea, o chestie, iar apoi dați iama în haine. Posibil și bijuterii. „Ah, uite, Denisa și-a luat un tricou cu Nirvana, îmi iau și eu exact la fel!” La ieșire îi găsești în plasă niște căști noi, încă un pachet de țigări, trei tricouri și o pereche nouă de blugi din ăia rupți. Așa e moda acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel