Zodiile la volan: cel mai bun șofer & cel mai rău șofer

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 17 iun, 17:08 | Categorie: Homepage

Poate că există un motiv pentru care mulți au nevoie de zece încercări pentru a trece examenul de conducere, iar alții reușesc din prima. O nouă cercetare a descoperit că obiceiurile de condus ale șoferilor ar putea fi dictate de semnul nostru zodiacal, iar aceasta este o veste proastă pentru Tauri.

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Potrivit cercetării, Scorpionii sunt cei mai buni șoferi, deoarece sunt cei mai puțin predispuși să facă o cerere de asigurare auto. În ceea ce privește parcarea, cei mai încrezători sunt Racii,  61% dintre ei susținând că rareori au dificultăți în a-și parca vehiculul. Celebrul astrolog Debbie Frank crede că acest lucru se datorează faptului că cei Racii sunt precauți din fire.

Deși șofatul poate părea o corvoadă pentru cei mai mulți dintre noi, Fecioarele au cele mai multe șanse să se bucure de condus, 26 la sută dintre ele făcând o călătorie cu mașina fără motiv. Pe de altă parte, Balanțele nu găsesc șofatul liniștitor și sunt cei mai furioși șoferi din clasament, în timp ce Gemenii sunt cei mai calmi șoferi, 19 la sută dintre ei susținând că nu au avut niciodată parte de furie la volan. Potrivit lui Frank, acest lucru se datorează faptului că Fecioarele sunt guvernate de Mercur - planeta motoarelor și a mobilității - ceea ce sugerează că se gândesc în timp ce conduc.

Berbecii par a fi totuși cei mai nepoliticoși șoferi, majoritatea recunoscând că rareori acordă prioritate altor mașini, în timp ce 84% dintre Săgetători recunosc că sunt întotdeauna politicoși pe șosele. 

Cel mai rău șofer

Taur sunt considerați cei mai răi șoferi, fiind cei mai predispuși să facă o cerere de asigurare și recunoscând că le este adesea dificil să își parcheze mașina. De asemenea, ar trebui să vă feriți să călătoriți cu un Leu, deoarece 37% dintre Leii chestionați spun că de obicei ignoră limita de viteză! Cu toate acestea, vă puteți simți mai în siguranță pe scaunul pasagerului cu un Capricorn la volan, 45 la sută dintre ei susținând că nu încalcă niciodată limita de viteză.

Găsiți articolul complet pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play