Zodiile privilegiate de tranzitul lui Mercur în Fecioară

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Pe 4 august Mercur a intrat în semnul Fecioarei și ne influențează procesele mentale, deciziile de zi cu zi. Astrologul Daniela Simulescu ne atenționează că Mercur se apropie de a treia retrogradare, deci spre finalul tranzitului, vom simți anumite efecte ale retrogradării acesteia. Există și zodii care vor „gusta” din avantajele acestui tranzit.

Pentru că Mercur reprezintă gândirea și comunicarea, cu toții vom împrumuta din această energie a furnicuței. E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. 

Mercur în Fecioară, în același timp, dorește să se descotorosească de tot ce este inutil, de tot ce nu merge bine. Are un ochi extrem de critic. Și dacă pe de o parte, acest lucru este unul bun, deoarece, căutăm să rezolvăm ecuația și vrem teoria clară pe care să o aplicăm pentru a găsi necunoscuta, pe de altă parte, pur și simplu ne sar în ochi toate gunoaiele, în special la ceilalți. Vedem tot ce nu fac aceștia bine și asta s-ar putea să ne facă pe toți mai tensionați, funcționând colectiv precum niște oglinzi. Ochiul critic de care te temeai este chiar ochiul tău, pe care îl vei găsi și în cei care te înconjoară. 

Lui Mercur în Fecioară îi place să lucreze pas cu pas astfel încât să se îndrepte mereu către perfecțiune, de aceea este foarte critic, ne va face să îi criticăm pe ceilalți din cauză că nu ne putem accepta propriile greșeli. Căutăm probleme pe care să le rezolvăm până când ajungem să căutăm probleme acolo unde nu sunt. 

Toate zodiile vor putea să câștige din acest tranzit, însă iată câteva semne care ar trebui să profite. Scorpionii pot ieși mai mult către zona socială, dar vor putea să culeagă și roadele muncii din ultima perioadă, Capricornii au o perioadă fantastică pentru studii, Vărsătorii pot deschide porți către zone interzise, iar Leiii au șansa să învețe să fie mai chibzuiți. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dacă până acum erați închiși, deodată veți să ieșiți o gramadă, e zăpăceală mare în zona socială, uitați complet de faptul că erați introvertiți, Însă această deschidere a voastră dar e puțin superficială. Nu e cu rost, ci doar nu vreți să stați singur. Vă e mai ușor să fiți cu ceilalți decât să vă ascultați propriile gânduri. Apare o epuizare foarte puternică. Pe de altă parte, veți vedea roadele muncii și unde puteți să mai corectați.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Aveți o perioadă bună pentru studiu, vi se potrivește expresia „șoricel de bibiliotecă”, aveți nevoie să vă rupeți de orice vă distrage. Poate să înceapă un „detox” de digital, de telefon, de laptop, să vă plimbați, să mai lăsați mintea să respire. Conștientizați că ați fost prea dependenți de laptop de telefon și nu ați mai ieșit în lume.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur tranzitează casa a 8-a, trebuie să faceți lucruri despre care ceilalți să nu știe. Să găsiți ceva al vostru care să vă placă, ceva departe de ochii lumii. Vă veți duce în zona relațiilor extraconjugale, or să vă preocupe chestile interzise de societate. Vreți să petreceți mai mult timp cu sinele real. Veți fi mai atenți la rate, la impozite, la taxe. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Mercur în Fecioară în casa a 2-a vorbim despre restrângerea cheltuielilor, ați cheltuit foarte mult, nu ați fost disciplinați. Trebuie să eficientizați resursele, „să nu vă mai dați în stambă”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Faceți asta și la serviciu, acolo oricum se pare că gestionați mai bine resursele altora decât pe ale voastre. Luați exemplu de acolo. Sunteți mai strângători și începeți să țineți cont de prețuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel