Zodiile și animalul spiritual. Ce le caracterizează pe zodiile de aer?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
pexels.com

Iată cu ce identificăm zodiile de aer!

Poate părea intuitiv să credem că animalul care ne reprezintă în funcţie de zodie este chiar simbolul prin care este caracterizat (exemplu: Berbec, Taur, Leu, etc.) Dar, de multe ori, ne putem identifica şi cu alte vietăţi.

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce admiri lupi, şerpi sau vulturi, s-ar putea ca zodia ta să aibă totuşi o legătură cu asta şi să ai anumite trăsături care te leagă de aceste fiinţe magnifice.

Animalul tău spiritual te poate ajuta să găsești sensul sinelui tău superior și să îți descoperi calitățile pe care poate că nu le-ai recunoscut până acum. De asemenea, un animal spiritual explică omului energia spirituală și dorința interioară profundă.

GEMENI

Gemenii pot fi caracterizați de căprioară sau de cerb.

După cum știm, Gemenii sunt un mix de personalitate, provocări și distracție!

În consecință, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că animalul lor spiritual este cerbul sau căprioara.

De fapt, căprioarele sunt creaturi incredibil de energice, ingenioase și foarte inteligente. Mai mult, nu se tem să se facă de râs, atât timp cât stârneşte hohote din partea publicului.

Căprioarele pot fi, de asemenea, foarte grijulii și pot oferi multă inspiraţie pentru partenerul lor, deși pot fi destul de pretențioase în dragoste. Acest semn are, de asemenea, tendința de a fi nerăbdător și uneori leneș, atunci când se simte plictisit. În final, trăiește pentru necunoscut.

Zodiile și animalul spiritual. Ce le caracterizează pe zodiile de pământ?

BALANȚĂ

Balanța, semnul reprezentat de cântar, se referă la dreptate și echilibru în viață și dragoste.

Acest lucru seamănă foarte mult cu corbul, care este cunoscut precum o creatură iubitoare de pace.

Da, corbul este incredibil de inteligent și fermecător, cunoscut pentru echilibrul incredibil de frumusețe în interior și în exterior.

Corbul este mediatorul perfect al oricărui grup, deoarece este diplomat, bun ascultător și sfătuitor. Da, corbul are o energie nemărginită și este incredibil de flexibil în toate relațiile sale. În interior, corbii sunt romantici, răbdători și grijulii. Cu toate acestea, când nu este în starea sa cea mai bună, corbul poate fi nebun, pretențios, nepoliticos și chiar răzbunător.

Dar, una peste alta, corbul este foarte grijuliu și iubește să acorde timp şi afecţiune celor din jur. Întocmai ca semnul Balanței.

VĂRSĂTOR 

Cine este Vărsătorul? Un adevărat tigru, trebuie să recunoaștem.

Ca nativ Vărsător, ai puterea de a schimba lumea, dar și forța revoluționară de care ai nevoie pentru a produce un impact în comunitate și în societate.

Tigrul este animalul care vine și te susține cu energia sa. Simbolismul tigrului ne trimite nu doar la putere, ci și la extrem de mult curaj, iar asta este exact ceea ce tu ai, curajul de a ieși din turmă. 

În realitate, acest semn de aer este cunoscut pentru că are o multitudine de prieteni, din multe domenii diferite. Se pot deplasa în grupuri de oameni destul de ușor. 

Îți recomandăm și acest articol: Zodiile și animalul spiritual. Ce le caracterizează pe zodiile de foc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel