Zodiile și animalul spiritual. Ce le caracterizează pe zodiile de apă?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Animalul spiritual al fiecărei zodii a reprezentat un spirit protector, fiind considerat și un vechi strămoș care protejează și călăuzește. Iată ce le caracterizează pe semnele de pământ.

Animalul tău spiritual te poate ajuta să găsești sensul sinelui tău superior și să îți descoperi calitățile pe care poate că nu le-ai recunoscut până acum.

De multe ori, ne putem identifica ușor cu alte vietăţi pentru care simţim o fascinaţie. De asemenea, un animal spiritual explică omului energia spirituală și dorința interioară profundă.

Semnele de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești.

RAC

Nativii din semnul Racului pot fi asemănați cu o ciocănitoare. Deși poate suna amuzant, Racul se poate identifica ușor cu această pasăre. Din ce motiv? Ciocănitoarea este o pasăre extrem de grijulie, întocmai ca o femeie sau ca un bărbat care aparține acestei zodii.

De asemenea, Racul poate fi un părinte foarte grijuliu. Are un sentiment de familist profund, care este înrădăcinat în sufletul său încă de la momentul nașterii. În plus, ciocănitorile sunt empatice, bune ascultătoare, au mare grijă de rolul lor în cadrul unei familii. Precum Racul, sunt și foarte inventive. Este clar că, atunci când nu se simte bine, ciocănitoarea poate să devină și geloasă, posesivă și uneori furioasă. Dar nu se întâmplă prea des.

SCORPION

Cu ce asemănăm Scorpionul? Cu o pasăre Phoenix! Modul în care știi să renaști, dar și modalitatea prin care reușești să te reconstruiești, din bucăți, la care se adaugă magnetismul și felul misterios în care te văd alți nativi, fac că animalul tău spiritual să fie nimeni alta decât măiestra pasăre Phoenix.

Această îți dă energia morții și a vieții, a renașterii și a lucrurilor care sunt dincolo de înțelesul nostru în viață. Energia acestei păsări este cheia lecțiilor tale în viață. 

PEŞTI

După cum știm, Peștii sunt visătorii zodiacului.

Ei sunt grațioși, generoși și au un abis profund de sentimente în interiorul lor. Aceste calități devin valabile și pentru lup, care este cunoscut ca animal pasional și profund emoțional.

Lupul este, trebuie să spunem, foarte independent și își poate petrece o mare parte din viață singur, destul de fericit. Dar lupii sunt animale de haită și vor dori în cele din urmă să facă parte dintr-un grup, o familie sau o comunitate.

În cel mai rău moment, lupul poate deveni obsesiv față de prieteni sau membrii familiei, nepractic și chiar răzbunător. Dar, într-un mediu potrivit, sunt incredibil de grijulii, blânzi și foarte afectuoși. 

Poți să vezi și: Zodiile și animalul spiritual. Ce le caracterizează pe zodiile de aer?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel