Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Balanță? Daniela Simulescu: "Este acea feminitate clasică, de poveste"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Balanță, dar și cu ce le-ar sta bine!

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

"În general, femeia Balanță este atrasă de îmbrăcămintea elegantă și poartă paltoane bine croite cu detalii clasice, fuste tip stilou din stofă sau dantelă, rochițe feminine și delicate cu imprimeuri florale și volane sau drapaje."

”Balanța este guvernată de Venus, care este planeta feminității, a plăcerii, Afrodita. Țin să spun că Balanța este puțin atinsă și de Saturn, care este stăpânul timpului, dar și foarte conservator. Când vorbesc de Balanțe, mă gândesc la actrițele alea din anii 30, 40, cu rochițele alea perfecte, pălăriile, șalurile. Este acea feminitate clasică, de poveste, de film.

Tot ce înseamnă feminitate, pentru ele este important. Pentru femeile cu energie de Balanță este important să se simtă acceptate. Sunt în stare, de cele mai multe ori, să renunțe la stilul lor. (...) Când merg în oraș, se aranjează. Oamenii cu marcaj în Balanță au tendința de a sta cât mai mult în oglindă.

Balanța este unul dintre semnele modei. (...) Oamenii care au foarte mult Balanță în astrogramă te atrag foarte mult prin fizic. La ele este vorba de diplomație, sunt manierate, sunt drăguțe, nu te contrazic, sunt sociabile, sunt acolo cu tine, țin foarte mult la dreptate. Rămân în zona de Saturn și le place mult stilul vintage, ce se purta acum 10, 20 de ani. Ele ca să se simtă bine, au nevoie de frumusețe în jurul lor", a spus Daniela Simulescu. 

Citește articolul complet pe Spectacola!

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Balanței!

Ce se întâmplă cu nativii care au semnul lui Venus în Balanță? Ei bine, aceștia se simt cei mai împliniți în jocul dragostei. De exemplu, sunt excelenți când vine vorba de flirt. Sunt persoane care iubesc cu blândețe și pot fi numite romantice incurabile.

Acești nativi au un farmec natural incredibil și au un ochi format pentru estetică. Acest aspect le poate oferi dorința unei iubiri de basm. Sau ca în filmele de dragoste cu final fericit.

Trebuie să spunem că persoanele cu Venus în Balanță sunt parteneri plăcuți și foarte primitori într-o legătură romantică. Sunt sociabile, discută cu ușurință despre viața și experiențele lor și se pot adapta la nevoile altora, fără să facă din asta o tragedie.

Citește și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Fecioară? Daniela Simulescu: "Echilibrul dintre frumusețe și funcționalitate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel