Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Fecioară? Daniela Simulescu: "Echilibrul dintre frumusețe și funcționalitate"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Fecioară, dar și ce li se potrivește cel mai bine!

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

"De fel, femeile cu Venus în Fecioară sunt prezențe feminine și grațioase, cărora le place îmbrăcămintea elegantă, clasică, dar bine croită și flatantă, care să le scoată în evidență formele corpului. Ținutele femeii Fecioară reprezintă echilibrul perfect între frumusețe și funcționalitate, nuanțele spre care tinde cel mai des fiind desprinse din natură."

„Femeile sunt la doi poli. Dacă avem ascendentul în Fecioară, Soarele în Fecioară sau Venus în Fecioară, avem următoarele situații. Prima dată, îți imaginezi cămășuța aceea în carouri, fustița cui sau pantalonii de birou. Asta este prima variantă. Femeile cu mult marcaj în Fecioară vor să se protejeze, vor să stea în spate, nu vor ca toate privirile să fie ațintite asupra lor, așa cum este la Leu.

Fecioarele vor să se simtă în siguranță, cât mai liniștite. Astfel că, se îmbracă numai la cămășuță, cât mai simplist. Unele dintre femeile care vor să atingă perfecțiunea din punctele astea de vedere. (...) Femeile cu Venus în Fecioară sunt mai corporatiste, le place să se îmbrace office, ori sunt foarte implicate în zona de beauty.

Ele știu unde să se tundă, unde să se machieze. Tot timpul schimbă, tot timpul experimentează. Ele vor să pară perfecte. (...) Depun foarte multă muncă să se simtă și ele bine în propria piele. Este un consum de energie acolo, uimitor. Ori au partea aceea office, ori sunt foarte feminine, foarte atente la detalii la culori, machiajul e perfect, rochița perfectă, pantofii și ei la locul lor. Ea trebuie să fie Afrodita. ”, a spus Daniela Simulescu. 

Citește articolul complet pe Spectacola!

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Fecioarei!

Persoanele cu Venus în Fecioară sunt foarte atente la detalii. Își fac timp să cunoască pe cineva în întregime și urmăresc în permanență indicii despre potențialul partener, pe care să îl cucerească. De obicei, tind să țină distanța până cunosc pe cineva.

Fiindcă cei cu Venus în Fecioară tind să fie critici, s-ar putea să deranjeze destul de mult un partener. Însă, aceștia o fac din grijă, nu ca să supere. Observă mereu detaliile și vor să faci și tu la fel. Ar fi bine să reții care este cafeaua lor preferată sau ce le place să mănânce la cină.

Iți recomandăm să citești și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Leu? Daniela Simulescu: "Tinde către lux și opulență"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel