Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Leu? Daniela Simulescu: "Tinde către lux și opulență"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Leu, dar și cum vor să iasă în evidență.

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

Femeia Leu tinde către lux și opulență, de aceea este ușor de remarcat în societate. Așadar, foarte des o vom vedea purtând ținute elegante, extrem de feminine, din materiale de calitate, accesorizate îndeosebi cu bijuterii supradimensionate și prețioase, pășind încrezătoare în forțele proprii.

”Fericiții anului. Venus retrogradează în semnul Leului. Anul acesta m-aș bucura să aflu că v-ați schimbat garderoba, ieșiți din relații toxice, vă vopsiți, urmați un curs de make-up, învățați tot felul de lucruri despre culori. (...) Femeile cu marcaj de Leu au nevoie să fie văzute.

Sunt în stare să își pună orice, oricum. În momentul în care intră într-o cameră, trebuie să fie primele văzute. Leul este guvernat de Soare, iar soarele vrea căldură, lumină, aplauze, vrea tot timpul să fie văzută acolo. Ele pun accent pe bijuterii.

Femeia cu marcaj de Leu nu poate purta orice. Ea trebuie să poarte acea bluziță, acea rochie, pentru că, dacă nu se simte ea în plenitudine, în lumină, în căldură, nu se simte bine. Femeia cu marcaj în Leu ține foarte mult la brand. Nu neapărat la brand de pe etichetă, ci și la cel personal.

Femeile cu energie în Leu, când exagerează cu ținuta sau când pun prea mult preț pe calitate. Ele se simte integrate, plăcute, iubite, dacă sunt admirate. Eu când vorbesc de femeia cu Venus în Leu, mă gândesc la o actriță, la Cleopatra, la bijuterii, la o rochie pompoasă, coafură.

Și părul, dacă l-au tuns scurt, trebuie să arate într-un fel, trebuie să iasă puțin în evidență. La ele se manifestă foarte mult partea asta narcisică. În general, oamenii nu prea au partea aceasta narcisică și ar trebui să învețe de la voi, nu să vă critice.  Trebuie să vă prețuiți și să se vadă acest lucru.”, a spus Daniela Simulescu. 

Citește articolul complet pe Spectacola!

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Leului!

Le place să iasă în evidență și apreciază când cei din jur le laudă performanțele. Când își aleg un partener pentru o relație, cei cu Venus în Leu vor să-l arate tuturor. Acești nativi vor să aibă un cuplu puternic și invidiat de toată lumea.

Nativii cu Venus în Leu au nevoie de atenție. De apreciere și de multă pasiune. Dacă le oferi aceste lucruri, poți fi recompensat cu răsfăț pe măsură. O persoană cu Venus în Leu este pasionată de distracții, dar să nu uităm nici de faptul că este foarte iubitoare și loială.

Îți recomandăm să citești și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Rac? Daniela Simulescu: "Este una a extremelor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel