Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Rac? Daniela Simulescu: "Este una a extremelor"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Rac, dar și pe ce se bazează când vine vorba de haine.

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

Femeia născută sub semnul Racului este una a extremelor, deoarece poartă fie îmbrăcăminte în tendințe, fie modele ceva mai demodate. Acest lucru este posibil deoarece nu aruncă nimic din garderoba sa și simte adesea nevoia de a aduce la viață și articolele mai vechi.

„Femeile Rac, când le vezi prima dată, îți par mămici. Au feminitatea aceea foarte clasică - rochiță, fustiță, taior, paltonul, pantofiorii. Sau sunt ca mămica, tot timpul foarte practice. (...) Poți să o vezi în adidași, niște pantaloni comozi, lejeri, într-un tricou foarte lejer. Femeile cu mult marcaj în Rac nu o să-ți atragă neapărat atenția, pentru că nu o să le vezi în culori strigătoare.

Nu o să aibă niște bijuterii extraordinare sau un machiaj foarte strident. Au nevoie că se pot baza pe niște piese pe care să le aibă acolo în șifonier și care se potrivesc tot timpul. Au o feminitate clasică. Când mă gândesc la femeile cu ascendent în Rac, mă gândesc la moda anilor 90, la cum se îmbrăcau mamele și bunicile noastre cu fustele alea lungi, taiorașele, rochițele. Sunt acele haine care îți oferă și siguranță sunt și feminine, dar te și protejează de privirile celorlalți.”, a spus Daniela Simulescu.

Citește articolul complet pe Spectacola!

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Racului!

Venus în Rac este cea care aduce loialitate, siguranță și statornicie. Persoanele cu Venus în semnul Racului adoră gesturile romantice sau discursurile sentimentale. Sunt avide de toată atenția ta. Le poți cuceri cu aceste lucruri, chiar dacă în adâncul inimii, se pot teme de abandon, trădare și singurătate.

Cum arată o întâlnire cu o persoană care are semnul lui Venus în Rac? Îi place să se alinte, să se răsfețe și să discute până la miezul nopții, despre orice subiect. Pe scurt, ești o companie grozavă și datorită comportamentului tău, îi faci pe ceilalți să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă ai Venus în Rac, este posibil să simți nevoia de a testa afecțiunea, dar și loialitatea partenerului.

Îți recomandăm să vezi și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Gemeni? Daniela Simulescu: "Este foarte jucăușă, știe să experimenteze"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel