Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Gemeni? Daniela Simulescu: "Este foarte jucăușă, știe să experimenteze"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 05 Martie 2023, 09:43 | Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Gemeni, dar și cu ce le-ar sta bine!

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

Femeia Gemeni nu are o preferință aparte în ceea ce privește stilurile vestimentare, dimpotrivă. În garderoba acesteia se va regăsi o colecție impresionantă de îmbrăcăminte de toate genurile, deoarece îi place să experimenteze. 

„Femeile care au Soarele sau ascendentul în Gemeni sunt foarte jucăușe. Ele știu foarte bine să experimenteze. (...) O femeie cu mult marcaj de Gemeni în astrogramă va fi foarte diversificată și are partea asta copilăroasă. Energia de Gemeni este mereu pregătită de o plimbare, de o discuție. Are și partea mai intelectuală și partea foarte seducătoare, dar este și foarte schimbătoare.

Tocmai de aceea, o să vezi femeile cu mult Gemeni în astrogramă că au mai multe piese în garderobă, au mai multe colecții, din mai multe timpuri. Ele pot să poarte și o rochie mai vintage, dar și articole vestimentare care sunt în trend. Ele trebuie mereu să alterneze, să schimbe, să aibă mai multe variante.

Pentru o femeie cu mult marcaj de Gemeni, garderoba capsulă mi se pare un chin",  a spus Daniela Simulescu.

Citește articolul complet pe Spectacola!

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Gemenilor!

Nativii cu semnul lui Venus în Gemeni, nu suportă să fie constrânși, legați și controlați. Pentru ei, libertatea și varietatea sunt pe primul loc.

Care sunt cele mai bune părți ale persoanelor cu Venus în Gemeni? Întâlnirile cu ele sunt aventuri incredibile. Le place să vorbească și nu te poți plictisi de ei. Sunt parteneri foarte interesanți și nu duc lipsă de pretendenți, tocmai datorită personalității lor animate, pline de viață.

Tind să fie persoane mai ocupate, așa că este recomandat să găsească parteneri amoroși cu o viață socială la fel cu a lor. Astfel, toată lumea va fi fericită. Aceste persoane sunt ingenioase, deștepte, jucăușe și moderne, așa că nu ai cum să nu te bucuri de compania lor.

Când se discută despre romantism și relații, persoanele născute cu Venus în Gemeni pun mare preț pe simțul umorului, pe comunicare și pe inteligență. Mai puțin pe aspectul fizic al celuilalt. Au nevoie de parteneri lângă care nu se plictisesc. 

Îți recomandăm și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Taur? Daniela Simulescu: "Are un stil clasic, dar luxuriant"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play