Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Taur? Daniela Simulescu: "Are un stil clasic, dar luxuriant"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Taur, dar și ce le vine cel mai bine!

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Daniela Simulescu a spus că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

Fiind un semn de pământ, femeia Taur are un stil vestimentar oarecum clasic, dar în același timp luxuriant. Se folosește de modă doar pentru a se inspira, deoarece ea optează pentru propriile combinații vestimentare. Știe cum să combine culorile și sunt foarte senzuale.

”Această zodie este venusiană, pentru că este guvernată de Venus. Întotdeauna, când vezi o femeie venusiană, cu mult Taur în astrogramă, o să vezi o femeie care pune foarte mult preț pe calitate, dar și pe culori.

Dacă vă știți cu Taur în astrogramă, trebuie să îmbinați culorile, chiar și roșu, culori pastelate, culori plăcute, bijuterii fine, cercei într-un fel, pe buze trebuie să se pună foarte mult accent. (...) Este de o feminitate clasică, diafană, însă, în același timp, atrag foarte mult.

O să vedeți că femeile cu Venus în Taur, cu Soarele în Taur sau ascendentul în Taur sunt precum niște artiste. Ca să se simtă bine, trebuie să asorteze bijuteriile, culorile, pantofii să fie cu toc, să fie foarte clasici, părul să fie făcut într-un anumit fel, machiajul.

Nu exagerat, dar îi place să pună mai multe piese, să se simtă bine. Femeile cu mult marcaj în Taur trebuie să se placă foarte mult. Energia venusiană este cea cu simțurile. Trebuie să vadă tot, să vadă cum se simte materialul. Au partea asta foarte feminină."

Citește articolul complet pe Spectacola!

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Taurului!

Zodia Taur este deja guvernată de Venus. Așa că, oamenii care au Venus în semnul Taurului vin gata pregătiți! Cu ce? Cu senzualitate din belșug, dar și cu intimitate la cote maxime. Persoanele cu Venus în Taur sunt mari amatoare de iubire și își doresc un cămin confortabil, pe care să-l împartă cu o persoană specială.

Vor și atenție, cât mai multă dacă se poate. Oamenii cu Venus în Taur rar vânează pe cineva. Mai degrabă sunt ei înșiși vânați, pentru că îi atrag pe ceilalți grație carismei și a spiritului liber și distractiv. La o întâlnire, știu cum să se comporte.

Nu te vei plictisi de o persoană cu Venus în Taur. Le plac atât locațiile luxoase pentru o întâlnire amoroasă, cât și picnicurile simple și rustice, într-o pădure sau pe plajă.

Vezi și: Zodiile si moda. Cum se îmbracă femeia Berbec? Daniela Simulescu: "O reprezintă culoarea roșu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel