Zodiile și moda. Cum se îmbracă femeia Pești? Daniela Simulescu: "Este enigmatică, misterioasă!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a fost invitata colegilor de la Spectacola, în emisiunea "Ținuta la control". Află ce stil vestimentar le caracterizează pe femeile Pești!

Fiecare femeie are o serie de trăsături specifice, în funcție de semnul din zodiac.

Astrologul Daniela Simulescu a afirmat că anul 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face.”

„Cum se îmbracă femeile Pești? Aici este tot timpul misterios, chiar și pentru mine. Energia Peștilor este guvernată și de Jupiter, dar și de Neptun. Așadar, femeile Pești sunt misterioase, enigmatice, dar nu știi de unde să le iei și cum să le iei. Câteodată, femeile cu multă energie de Pești, nici ele nu știu ce vor sau ce le place.

Cum e la Pești? Cum e și la femeile Rac, se îmbracă în funcție de stare. Dacă azi se simt bine, se îmbracă frumos. Dacă sunt triste, se îmbracă în consecință. (...) Depinde și de oameni. De exemplu, femeia cu mult marcaj de Pești, dacă lucrează într-un mediu mai corporatist, se va transforma și ea în funcție de persoanele din jur. Dacă are în jur persoane care se îmbracă foarte feminin, cu rochii și tocuri, se va purta la fel. Vorbim despre femei care se adaptează, se metamorfozează.

Pot spune că femeile Pești au o feminitate aparte. Sunt fermecătoare, dar și foarte romantice. Visătoare și foarte "păpușele" să zic așa.

Să ne amintim și ce presupune Venus în semnul Peștilor!

Persoanele care au Venus în semnul Peștilor sunt, practic, romantici clasici ai zodiacului. Sunt intriganți, dar și senini. Poetici, iertători, sensibili, dar și foarte jucăuși. Sunt firi extrem de dulci, aproape prea dulci pentru această lume. De aceea, ar trebui să fie bine păziți, până când își găsesc un partener pe măsura lor.

Nativii cu Venus în Pești sunt persoane mai "moi". Din cauza acestui semn al lui Venus, le vine greu să își refuze toți pretendenții. Și chiar sunt mulți, fiindcă cei cu Venus în Pești sunt atrăgători și ușor de înțeles. Cei din jur se atașează foarte ușor de ei.

Însă, Venus în Pești se manifestă printr-o sensibilitate crescută, dacă nu chiar acută. Din acest motiv, oamenii cu Venus în Pești au relații în care sensibilitatea extremă poate deveni o problemă. Concret, acești nativi sunt foarte afectați de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Adesea, sunt confuzi sau chiar copleșiți de viață.

Îți recomandăm să vezi și: Zodiile și moda. Cum se îmbracă femeia Vărsător? Daniela Simulescu: "Este rebelă, revoluționară!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel