Zodiile și stilul vestimentar. Cum se îmbracă femeile din semne de APĂ?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să descoperi stilul vestimentar ce le caracterizează pe femeile care aparțin zodiilor de apă? Descoperă informații utile!

În funcție de semnul zodiacal, fiecare femeie are o serie de trăsături specifice!

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. Iată ce ne spunea:

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie (...). 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda în semnul Leului.

Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au. Au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face."

FEMEIA RAC

Femeia născută sub semnul Racului este una a extremelor, deoarece poartă fie îmbrăcăminte în tendințe, fie modele ceva mai demodate. Acest lucru este posibil deoarece nu aruncă nimic din garderoba sa și simte adesea nevoia de a aduce la viață și articolele mai vechi.

„Femeile Rac, când le vezi prima dată, îți par mămici. Au feminitatea aceea foarte clasică - rochiță, fustiță, taior, paltonul, pantofiorii. Sau sunt ca mămica, tot timpul foarte practice. (...) Poți să o vezi în adidași, niște pantaloni comozi, lejeri, într-un tricou foarte lejer. Femeile cu mult marcaj în Rac nu o să-ți atragă neapărat atenția, pentru că nu o să le vezi în culori strigătoare.

Nu o să aibă niște bijuterii extraordinare sau un machiaj foarte strident. Au nevoie că se pot baza pe niște piese pe care să le aibă acolo în șifonier și care se potrivesc tot timpul. Au o feminitate clasică.

Când mă gândesc la femeile cu ascendent în Rac, mă gândesc la moda anilor 90, la cum se îmbrăcau mamele și bunicile noastre cu fustele alea lungi, taiorașele, rochițele. Sunt acele haine care îți oferă și siguranță sunt și feminine, dar te și protejează de privirile celorlalți.”, a spus Daniela Simulescu.

FEMEIA SCORPION

"În cazul femeii Scorpion, este o discuție foarte interesantă, pentru că este un semn guvernat de Marte și de Pluto. Aceste două planete au mare legătură cu sexualitatea.

Așa că pot fi două extreme. Odată avem femeia misterioasă, gotică, îmbrăcată doar în negru, ori e tipa foarte senzuală, care afișează latex, cizme sau decolteu. Dar și culorile țipătoare.

De exemplu, pe femeile cu Venus sau cu Ascendentul în acest semn, ori le iubești din prima, ori le urăști din prima. (...) Așadar, ori sunt femei retrase, ori sunt femei expansive, care afișează foarte mult. Femeile cu mult Scorpion în harta natală îți atrag privirea. E ceva la ele ce te frapează, ce vrei să cunoști și mai mult.”

FEMEIA PEȘTI

„Cum se îmbracă femeile Pești? Aici este tot timpul misterios, chiar și pentru mine. Energia Peștilor este guvernată și de Jupiter, dar și de Neptun. Așadar, femeile Pești sunt misterioase, enigmatice, dar nu știi de unde să le iei și cum să le iei. Câteodată, femeile cu multă energie de Pești, nici ele nu știu ce vor sau ce le place.

Cum e la Pești? Cum e și la femeile Rac, se îmbracă în funcție de stare. Dacă azi se simt bine, se îmbracă frumos. Dacă sunt triste, se îmbracă în consecință. (...) Depinde și de oameni. De exemplu, femeia cu mult marcaj de Pești, dacă lucrează într-un mediu mai corporatist, se va transforma și ea în funcție de persoanele din jur. Dacă are în jur persoane care se îmbracă foarte feminin, cu rochii și tocuri, se va purta la fel. Vorbim despre femei care se adaptează, se metamorfozează.

Pot spune că femeile Pești au o feminitate aparte. Sunt fermecătoare, dar și foarte romantice. Visătoare și foarte "păpușele" să zic așa.

Poți să citești și: Zodiile și stilul vestimentar. Cum se îmbracă femeile din semne de FOC?

Vezi video complet aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel