06.06.2022. Se deschide portalul energiei numărului 9. Spiritualitate și iubire fără limite

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie

Pe 06.06.2022 avem o dată magică, numerologii anunță deschiderea unui portal spiritual, marcat de cifra magică 9, un moment bun pentru a trăi forma de iubire necondiționată față de tot ce ne înconjoară, dar și un moment extraordinar pentru a accepta schimbarea, pentru a lăsa în urmă ce nu ne mai reprezintă, pentru a renunța la principii vechi, pentru a îmbrățișa schimbarea care ne-ar putea aduce un val neașteptat de oportunități. 

În cadrul numerologiei, numărul 9 are cea mai mare valoarea, reprezentând vârful înțelepciunii și al experienței, cel care aduce energia finalurilor, dar și a începuturilor noi. Totodată, numărul 9 vorbește și despre spiritualitate la cel mai înalt nivel. 

Din punctul de vedere al numerologilor, azi este o zi specială a portalului care se deschid către iubire necondiționată.  

6 iunie 2022 = 6.06.2022 (6+6+2+0+2+2) = 18 (1+8) = 9

Prin experiențele pe care le avem ne putem învăța cu adevărat valorile, spune numerologul Suzanne Wagner pe canalul său de YouTube. 

Ne putem extinde posibilitățile, putem să ne bucurăm de ocaziile pe care le avem și ne putem da seama de potențialul nelimitat de care dispunem. Suntem parte dintr-un univers extrem de complex, marcat de diversitate, iar principiile noastre rigide ne pot opri din a „gusta” tot ce are lumea aceasta mai frumos de oferit. Prin energia numărului 9 și al zilei magice de azi, putem să pășim către un portal al posibilităților nelimitate de care ne putem bucura. 

Cu ajutorul energiei acestui număr avem posibilitatea de a ne deschide către schimbare, de a îmbrățișa și ce este necunoscut nouă, de a vedea dincolo de rutina zilnică și de așteptările pe care ni le facem, de a înțelege că viitorul e aici și acum. 

Depinde doar de noi dacă suntem dispuși să ne deschidem inima către acest portal al energiei nelimitate pe care l-am putea pătrunde prin energia iubirii necondiționate față de noi înșine, dar și față de cei din jurul nostru. 

De altfel, influența lui 2022 este dată de influența cifrelor femine, acest an fiind marcat de cifra 6, regăsită și în aspectele zilei de azi. Valențele feminine pot veni cu un oarecare haos, energia feminină poate fi și o energie neîmblânzită, iar ce este necunoscut și neîmblânzit aduce frică, depresie, anxietate. Putem să devenim mai agresivi, mai egoiști, toți orientați spre confortul propriu, spre propria supraviețuire, ceea ce s-ar putea să nu ne facă bine. Și nu trebuie să fii expert ca să îți dai seama că suntem într-adevăr înconjurați de emoție, de frică, de disperare chiar. Și ce am putea să facem pentru a putea să gestionăm toate aceste aspecte? Desigur, să avem grijă de sănătatea noastră emoțională și să ne înconjurăm de iubire.

Un lucru pe care trebuie să îl înțelegem este că numerologia nu operează cu principiile de bine și rău, iar vibrația lui 6 vine cu aspecte atât pozitive cât și negative. Noi putem prelua aspectele negative și le putem transforma în unele pozitive. Putem lua încercările care vin și le putem transforma în lecții. Totodată, aspectele pozitive duse la extreme pot deveni dăunătoare, pot ajunge să ne facă rău. 

Vibrația lui 6 vine să pună benzină pe foc fricii care deja există. Accentuează instinctul de supraviețuire, agresivitatea și coboară (sau menține) omul în vectorul 3-6-9, al subconștientului. Ne pune față în față cu latura noastră animalică, cu toate traumele noastre emoționale, mintale, cu aspectele de umbră pe care de multe ori le ignorăm, îngropăm și chiar refuzăm să le acceptăm. 6 vine să testeze și să pună la încercare relațiile cu membrii de familie, cu persoanele apropiate. Poate accentua frustrările sexuale și manifestările în această direcție.

Ni se recomandă tuturor să avem grijă de corpul emoțional, de emoțiile pe care le trăim și de gândurile noastre mai ales deoarece „gândurile pot să modeleze realitatea”, precizează numerologul A. T. Zărnoianu în interviurile Astrosens. Dacă am reuși să ne schimbăm modul de a gândi, am putea să ne schimbăm viața. 

Dacă vrem să depășim toate aceste aspecte, să depășim emoțiile negative, trebuie să învățăm să reaprindem compasiunea în noi, să îndepărtăm aspectul ăsta de separare care s-a creat între noi, să aducem mai multă înțelegere pentru noi înșine și pentru cei din jurul nostru. 

Cei care au cifra destinului 9 sunt cunoscuți ca fiind artiști, vindecători, înțelegători, altruiști, au mereu abilitatea de a vedea ce este frumos în lume. Le place să scrie sau să picteze, sunt foarte talentați. Pot avea cariere în artă sau pot deveni medici. Au un spirit justițiar și le place să vadă binele învingând. 

Cei care au cifra destinului 6 sunt tradiționaliști convinși, conservatori, dar și extrem de înțelegători și săritori, sunt gata mereu să salveze lumea. Pot dezvolta cu ușurință diverse dependențe. Sunt atractivi, atât fizic, cât și ca personalitate. Pot fi posesivi uneori. 

Surse: YouTube Suzanne Wagner & Camilla Borgstrom, interviu Astrosens Alexandru T. Zărnoianu

Dacă vrei să afli care este cifra destinului tău, poți găsi mai multe detalii chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel