Numerologie pitagoreică. Află care este cifra destinului tău, dar și care sunt numerele celor trei etape definitorii din viața ta

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Viața poate fi înțeleasă cu ajutorul unei abordări logice prin care putem înțelege că tot ce ne înconjoară repetă anumite tipare. Numerolgia pitagoreică te ajută să afli mai multe lucruri despre tine, dar și despre calea ta în viață. Află mai jos care este cifra destinului tău, îți arătăm pas cu pas cum o poți calcula, dar și cum poți afla care sunt cele trei etape principale care îți ghidează viața. 

Știai că există o legătură între matematicianul Pitagora și felul în care numerologia ne poate dezvălui secretele vieții?

Cu ajutorul numerologiei pitagoreice poți aplica principiile care îți pot schimba pentru totdeauna modul de înțelegere a vieții. Potrivit lui Pitagora, întreg Universul este alcătuit din tipare și poate fi înțeles matematic. 

Află cifra destinului tău, urmând exemplul de mai jos:

Să presupunem că Maria este născută pe 15.11.1983.

Vom aduna cifrele pe rând: (1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Astfel, vom obține 6 + 2 + (2+1)

Având în final 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Mariei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat deoarece ele au o însemnătate aparte. 

Prima cifră obținută din cifrele zilei (adică 6 în cazul de față) se referă la calitățile pe care Maria le dezvoltă în prima parte a vieții sale, ele trebuie privite cu atenție deoarece o vor ghida pe mai departe. Sunt precum o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu le va însuși nu va putea evolua. 

A doua cifră (în cazul de aici, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Maria, la cele care o definesc cel mai bine. Acestea vor fi cele care o vor face să se simtă cel mai în largul său. 

A treia cifră (adică 3) este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele trei cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea acestora trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, de fapt, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană, tot ce poate să obțină în viață. 

Interpretările numerelor:

1

S-au născut pentru a fi lideri, se ocupă foarte bine și de chestiuni care implică strategiile. Au inițiativă, se implică și îi pot motiva și pe ceilalți să se pună în mișcare. Sunt foarte ambițioși, de aceea, e posibili să pară egoiști sau aroganți în anumite situații.

2

Aceștia sunt diplomații sau spiritualii, le place să medieze conflictele. Au tendința să ezite în anumite situații. Sunt motivați de găsirea echilibrului și le place să fie mereu implicați în relații armonioase. E posibil ca mentalul și moralul lor să fie mai puternic decât capacitățile fizice, de aceea vor trebui să acorde o mai mare atenție sănătății. 

3

Comunicatori, creatori, convingători, știu să se exprime bine, sunt prietenoși și carismatici. Vor să fie fericiți și le plac sărbătorile, petrecerile, au nevoie de motive pentru a sărbători. Sunt foarte sociabili, dar și puțin superficiali uneori. E posibil să nu reziste prea bine la proiectele pe termen lung deoarece se plictisesc repede.

4

Sunt pragmatici, le place să planifice totul, le place să organizeze totul. Sunt motivați de stabilitate, de valori personale, dar și de resurse. Le este foarte greu să accepte schimbarea atunci când lucrurile nu merg așa cum și-au dorit. 

5

Aventurieri, spontani, non-conformiști, mereu puși pe șotii, dar și isteți, acestora le place să trăiască clipa, să își asume riscuri și uneori uită că ar trebui să mai pună câte un ban deoparte și pentru ziua de mâine. Sunt nerăbdători și imprevizibili. 

6

Tradiționaliști convinși, conservatori, dar și extrem de înțelegători și săritori, sunt gata mereu să salveze lumea. Pot dezvolta cu ușurință diverse dependențe. Sunt atractivi, atât fizic, cât și ca personalitate. Pot fi posesivi uneori. 

7

Aceștia sunt gânditorii și filosofii, dar și perfecționiștii cărora le place să fie siguri pe faptele lor. Sunt extrem de inteligenți și de intuitivi. Au standarde înalte, așteaptă mult de la ceilalți, dar și de la ei înșiși. Sunt înclinați spre a iubi arta și literatura și sunt respectați de societate. 

8

Le place să aibă siguranță financiară, sunt buni la gestionarea banilor și vor neapărat să își îndeplinească toate obiectivele. Muncesc corect, dar sunt destul de „bossy”, le place să dea ordine și își ascund emoțiile de cele mai multe ori. Trebuie să învețe să fie mai diplomați. 

9

Artiști, vindecători, înțelegători, altruiști, au mereu abilitatea de a vedea ce este frumos în lume. Le place să scrie sau să picteze, sunt foarte talentați. Pot avea cariere în artă sau pot deveni medici. Au un spirit justițiar și le place să vadă binele învingând. 

sursă: benebellwen.com & YouTube, Modern Intuitionist

Ai citit și despre ce îți aduce Saturn retrograd din iunie până în octombrie? Sfaturi pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel