16 aprilie - ziua internațională a VOCII

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Stiri
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Sărbătorim astăzi ziua internațională a vocii (International Voice Day), o zi a glasului, a vocii artiștilor, a comunicării cu ajutorul unor corzi vocale sănătoase. 

Ziua internațională a vocii atrage atenția asupra vocii umane și a domeniilor care o studiază. Importanța vocii și problemele care pot apărea în cadrul funcționării acesteia sunt discutate în medicină, fiziologie, psihologie, fonetică sau muzică. 

Această sărbătoare a apărut pentru prima dată în Brazilia, în 1999, iar în 2018 întrunise deja șase sute de evenimente în cincizeci de țări. Scopul acestor evenimente este de a scoate în evidență importanța vocii în viața de zi cu zi și să îi sprijine pe oameni în demersul îngrijirii vocii lor. 

De multe ori, oamenii nu țin cont de felul în care își stresează vocea țipând sau consumând alcool, fumând prea mult. Vocea este un dar de la Dumnezeu care ar trebui prețuit. 

Stresul vocal sau bolile corzilor vocale ar putea fi evitate dacă oamenii s-ar îngriji mai mult și ar cunoaște mai multe detalii despre vocea lor. 

Cu Venus în Pești până pe 2 mai este o perioadă excelentă în care să ne ocupăm mai mult de vindecarea noastră și să punem accentul pe tot ce înseamnă îngrijire. Este un moment fantastic pentru a începe să facem pașii necesari în direcția vindecării. Semnul Peștilor este unul cu o putere vindecătoare extraordinară. Având în vedere că se anunță o perioadă în care accentul va cădea pe sănătate și în special pe sănătatea mintală și pe cea emoțională, iar Peștii, după cum spuneam, sunt un semn al salvării, al sănătății, al felului în care avem grijă de noi și de ceilalți, este o perioadă nemaipomenit de bună din punct de vedere astrologic să fim atenți chiar și la vocea noastră și să nu îi impunem o doză prea mare de efort. Atenție celor care vorbesc prea mult, celor care cântă - cântăreți, profesori, preoți, jurnaliști. Aveți grijă de vocea voastră!

poți citi mai multe despre ZODIILE care se pot vindeca accesând puterea lui Venus în Pești.

aici găsești care sunt beneficiile lui Venus în Pești pentru TOATE zodiile

surse: wikipedia.org, firstpost.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel