21 de afirmaţii pentru tine şi copilul tău! Cuvintele pe care dorește să le audă orice copil pentru o stimă de sine sănătoasă

astrosens Team | Dată: 07 sep 2021, 10:26 | Categorie: Wellness
21 de afirmaţii pentru tine şi copilul tău! Cuvintele pe care dorește să le audă orice copil pentru o stimă de sine sănătoasă (sursa foto: Pixabay)
21 de afirmaţii pentru tine şi copilul tău! Cuvintele pe care dorește să le audă orice copil pentru o stimă de sine sănătoasă (sursa foto: Pixabay)

Afirmaţiile zilnice sunt o cale sigură şi minunată pentru a-ţi întări stima de sine şi pentru a te ajuta să găseşti încrederea pentru următorul pas din viaţa ta. Însă acestea nu sunt rezervate doar pentru propria persoană, ci pot fi împărtăşite cu oameni dragi, cu familia şi prietenii, în special cu copiii care au nevoie să audă cuvinte care să le ofere siguranţa că sunt auziţi şi apreciaţi într-o lume în care încă învaţă cum să se descurce.

Cele 21 de afirmaţii propuse de LifeSorted.com sunt numai bune pentru a te ajuta atât pe tine, cât şi pe copilul tău să începeţi fiecare zi cu un suflu proaspăt şi să întâmpinaţi cu curaj orice provocare.

1. Sunt / Ești încrezător!

Pentru a-ți crește încrederea, trebuie să începi înăuntru, începe să crezi în tine și vei vedea că nivelul tău de încredere creşte spre noi culmi.

2. Te iubesc! / Mă iubesc pe mine

Evident nu? Am descoperit că acest lucru este uitat printre vârtejurile vieții de familie aglomerate. Asigurați-vă că vă reamintiți în mod regulat dvs. și copiilor voștri puterea IUBIRII. Este un gând pozitiv de dimineață pe care îl puteți folosi la masa de mic dejun.

3. Ești puternic

Ești mai puternic decât crezi, această afirmație la începutul zilei poate oferi oricui încredere să profite pe deplin de fiecare zi!

4. Ar trebui să fii mândru de tine / sunt atât de mândru de tine!

Fii extrem de mândru de fiecare victorie pe parcurs! Le poţi spune copiilor asta când realizează ceva mare sau mic. Fiecare victorie merită sărbătorită. Le va spori încrederea.

5. Sunt neînfricat / Tu ești neînfricat!

Afirmați forța interioară din interior! O mare afirmație pozitivă pentru stres, odată ce știi că nimic nu te poate opri, poți face orice provocare sau începe să-ți trăiești cele mai sălbatice vise.

6. Bună treabă!

Nu uitați să vă oferiţi dvs. sau copilului şi o uşoară atingere pe spate! Uneori trebuie să te oprești în ochiul tornadei (viața aglomerată) și să-ți dai seama ce treabă bună ai făcut!

SFAT: Spunându-i copilului ce treabă minunată au făcut, cu siguranță le va spori stima de sine!

7. Meriți asta!

Perfect pentru momentul în care rezultatele încep să apară în propria viață sau în eforturile copiilor. Deschideți ochii la puterea nelimitată din interiorul lor și asigurați-vă că acesta este produsul secundar natural al muncii și al eforturilor.

SFAT: O etică a muncii grele îi va ajuta de-a lungul vieții. Asigurați-vă că sunteți un model pentru ei, demonstrând propria dvs. etică a muncii.

8. Îmi iubesc defectele

Defectele tale sunt ceea ce te face să fii o ființă umană unică. Niciodată să nu-ți fie rușine pentru cine ești.

9. Cu toții greșim!

Este în regulă să greșim ... cu toții facem! Odată ce știți acest lucru, veți deveni mai încrezători în asumarea riscurilor și veți fi bine pregătiți pentru eșec. Aceasta este o mare afirmație pozitivă pentru vindecare după o cădere la locul de muncă sau în viață.

10. Sunt nelimitat / Tu ești nelimitat

Limitările există doar în mintea ta, odată ce elimini aceste limitări impuse în mintea ta, lumea va deveni locul tău de joacă!

11. Crede în tine / cred în tine!

Cu toții avem nevoie de cineva care să creadă în noi. Această afirmație poate parcurge un drum lung, odată ce ați auzit-o în mod repetat, veți începe să credeți în abilitățile voastre și să depășiți orice provocări aruncate în calea voastră.

12. Poţi realiza orice ai în gând!

Toată lumea are un potențial nelimitat în interiorul lor și își poate transforma visele în realitate. Reafirmarea acestui lucru îți va deschide mintea către o lume plină de posibilități.

13. Ieși din zona ta de confort

Este o necesitate! Când începi să-ți asumi riscuri, vei crește ca persoană.

14. Sunt / Ești un lider

Schimbați gândirea negativă și începeți să vă spuneți că sunteți un lider excelent. Aveți abilitățile de a conduce și de a inspira, este adânc în voi!

15. Nu trebuie să fii perfect!

Perfecționismul este supraevaluat. Văzând vieţi atât de lustruite pe rețelele de socializare, perfecționismul poate fi periculos pentru mintea copiilor noștri. Ceea ce văd online este filtrat și departe de realitățile vieții. A-i spune copilului să știe că viața nu este perfectă, poate fi preparatul perfect pentru a combate perfecționismul nesănătos.

16. Ești atât de capabil

Ești o ființă umană divină capabilă de multe lucruri minunate, nu uita niciodată asta. Această afirmație este un mare gând pozitiv pentru tine şi pentru copii pentru a-și spori încrederea în sine.

17. Totul va fi în regulă!

Viața nu este ușoară și uneori nu se întâmplă ce vrem. Dar confruntarea cu o problemă sau o provocare dificilă ne menţine vii şi ne aduce noi lecţii de învăţat.

18. Sunt persistent!

Dacă ești suficient de persistent în viață, vei ajunge acolo unde doreşti până la urmă. Vei fi surprins de ceea ce poți realiza.

19. Eşti în controlul realităţii tale

Realitatea ta este rezultatul deciziilor și acțiunilor tale create în mintea ta. Odată ce îți dai seama de puterea minții tale, vei fi de neoprit și vei începe să creezi viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.

20. Sunt / Ești suficient

Scurt și dulce, dar foarte puternic! Pe măsură ce cresc și se înconjoară cu diferite tipuri de oameni, se vor simți nesiguri. Fă-i să se simtă bine cu ei înșiși reafirmând că sunt cu adevărat suficient de buni, inteligenţi, frumoşi, etc.

21. Totul este rezolvabil

Această afirmație vine de la Marie Forleo. Acest lucru poate fi folosit ca un ghid pentru rezolvarea celor mai mari probleme și realizarea celor mai aprinse dorinţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play